modni dvoboj

Tamara Loos sinoć nosila haljinu koju je Severina odjenula 2012., oglasila se pjevačica

Haljinu je dizajnirala Matija Vuica.

Prozirna haljina koju je Tamara Loos sinoć nosila u Plesu sa zvijezdama privukla je veliku pažnju. Show je Tamari donio priliku da isproba neke kreacije koje inače ne bi nosila te se prepustila u ruke Marka Grubnića.

image

Tamara Loos

NOVA TV

Ono što je zanimljivo jest da je istu haljinu prije 11 godina nosila Severina Vučković. Ona ju je izabrala za dodjelu nagrada jednog magazina te je tada izazvala brojne komentare jer se susrela i s kraljevskom obitelji Karađorđević. Naime, srpski mediji isticali su da haljina nije primjerena za Beli dvor, odnosno dvor kraljevske obitelji.

"Htjeli smo zasjeniti Cecu koja je došla u običnoj haljini. Ipak je to bila dodjela nagrada, a kraljevska obitelj pozirala je sa svima", rekla je tada Matija Vuica koja je dizajnirala haljinu.

"Nije nikakva tajna, da je prije 11 godina ovu haljinu iznijela moja mila Seve, arhivirala sam je i čuvala, i nemalo puta su me cure pitale zašto je ne prodam. Ali nije sve za prodaju, arhiva je ono sto priča o tvojoj povijesti, a ova haljina zauzima posebno mjesto u njoj i uvijek je izložena u ateljeu. Kad je Marko Grubnić došao sa Tamarom i upikirao je, znala sam da neću Tamari Los odoljeti. Nekako mi se bas svidjela ta cura. I eto je, iz moje arhive na plesni podij. P.s. prozračit ćemo još neke.....valja reciklirati", napisala je Vuica sad na Instagramu.

"Najljepša haljina ikad", napisala je Severina ispod Matijine objave.

Linker
18. travanj 2024 22:39