Princ William i njegova supruga Catherine zamijenili su Jamesa Bonda.

 BAV MEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Tko čeka, dočeka

Tajna vožnja s Kate: Princu Williamu uspjelo ono što nije Jamesu Bondu

Okušao se kao testni vozač novog Aston Martina, automobila koji obožava, a na tajnu vožnju Norfolkom prošlog vikenda poveo je suprugu.

Princu William uspjelo je ono što nije Jamesu Bondu. Umjesto agenta 007, provozao se novim modelom Aston Martina i pritom dosegao brzinu od gotovo 200 kilometara na sat. Radilo se o tajnoj, probnoj vožnji Norfolkom prošlog vikenda, na koju je poveo suprugu.

Kako piše Daily Mail, radi se o najbržem SUV-u na svijetu i prvom vozilu proizvedenom u Južnom Walesu u više od pola stoljeća. Kako William i Kate imaju titule princa i princeze od Walesa, simbolika je više nego jasna. Budući da još uvijek nije poznato tko će od gotovo deset predloženih kandidata postati novi James Bond, (favorit je, zasad, engleski glumac Henry Cavill, ali ništa nije potvrđeno), a novi Aston Martin već je spreman, bilo bi šteta da prekrasan automobil skuplja prašinu u garaži.

image

Poslije vjenčanja 2011. odvezli su se u Aston Martinu

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Kako je protekli mjesec za Williama i Kate bio vrlo stresan zbog prikazivanja Netflixovog dokumentarca Harry and Meghan, jedva su dočekali nesvakidašnju avanturu u automobilu iz snova. Budući da se članove kraljevske obitelj obično vozi u limuzinama marke Rolls-Royce: vrlo su udobni, ali se brzinom ne mogu mjeriti s jurilicama poput Aston Martina.

S druge strane, poznato je da se Williamu više sviđa Aston Martin. Na svom vjenčanju 2011., William je vozio Kate u vintage modelu slavnog sportskog automobila ukrašenim balonima dok su se vozili iz Buckinghamske palače. Zacijelo su jedva dočekali probnu vožnju i probleme iz protekle godine, ostavili iza sebe.

Linker
24. travanj 2024 18:25