VEDRAN PETEH/CROPIX
Čestitamo!

Tajči u krugu obitelji i prijatelja proslavila 53. rođendan: ‘Osjećam se voljeno‘

Pjevačica i životna trenerica Tatiana Tajči Cameron s obožavateljima je podijelila omiljene trenutke s proslave 53. rođendana.

Pjevačica i životna trenerica Tatiana Tajči Cameron s obožavateljima je podijelila omiljene trenutke s proslave 53. rođendana.

Jedna od većih domaćih pop zvijezda ranih 1990-ih proslavila je 53. rođendan u saveznoj američkoj državi Tennessee gdje živi s obitelji. Tatiana Tajči Cameron na Instagramu je otkrila da je dan provela okružena voljenim ljudima i da se osjeća kao najsretnija osoba na svijetu.

Prijatelji su joj priredili rođendansko slavlje u restoranu, a njezini sinovi darovali su joj posebnu bombonijeru. Da sreći nema kraja potvrđuje i sretni novčić koji je pronašla na putu do zabave. Prva rođendanska čestitka stigla je od njezine majke Štefice koja živi u Zagrebu, a sestra Sanja priredila joj je vrlo emotivno iznenađenje.

"Stvarno sam sretna! Hvala svima na divnoj rođendanskoj proslavi koju su mi moji dečki upriličili u restoranu u centru Franklina i na predivnim čokoladama što su mi ih darovali moji sinovi. Dobila sam stotine i stotine rođendanskih čestitki, moja sestra Sanja snimila je video specijalno za mene, a mama Štefica nazvala me u šest sati ujutro kako bi mi prva čestitala. Osjećam se voljeno, svima veliko hvala", napisala je na Instagramu Tajči.

Mnogi su ispod galerije fotografija komentirali kako Tajči sjajno izgleda, a čestitali su joj i eurovizijski fanovi. Naime, mnogi diljem svijeta i dalje pamte Tajčin nastup 1990. godine kada je pjevala "Hajde da ludujemo" na Eurosongu koji se tada održao u Zagrebu.

Budući da Tajči gotovo svako ljeto boravi na Jadranu, vjerujemo da će uskoro organizirati još jednu rođendansku feštu s najmilijima u Hrvatskoj.

Linker
27. travanj 2024 11:47