Razočarana mladenka

Svježe udana Jennifer Lopez je bijesna: ‘Ukrali su nam tu snimku i prodali je‘

Njezina objava o incidentu izbrisana je s društvenih mreža, no dijele je njezini fanovi koji je bezrezervno podržavaju.

Senzacionalni video s drugog vjenčanja Jennifer Lopez i Bena Afflecka, veličanstvene ceremonije održane na Affleckovom imanju od 87 hektara na otoku Hampton u Georgiji, ukraden im je i prodan medijima. Otkrila je to razočarana mladenka u objavi na društvenim mrežama. Sporna snimka prikazuje mladoženju kako sjedi u stolici dok mu Jennifer pjeva pjesmu koja uključuje stihove: "Ne mogu te se zasititi."

"Taj poseban trenutak nam je ukraden. I točka" izjavila je pjevačica i glumica kojoj je to bilo druga razmjena bračnih zavjeta s voljenim muškarcem. Prvi put vjenčali su se u srpnju ove godine na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu: jedini uzvanici bili su njeni 14-godišnji blizanci, Emme i Max. Vjeruje se da su na to vjenčanje bila pozvana i djeca Bena Afflecka iz prvog braka.

Objava Jennifer Lopez o krađi više nije dostupna: video je izbrisan, ali podijelili su ga njezini fanovi na svojim računima.

"Ne znam odakle vam video jer smo zamolili uzvanike da ne dijele ništa s našeg vjenčanja. Naš je izbor što ćemo podijeliti. Sve što smo odlučili za sada objaviti dostupno je na službenoj stranici. Podijelit ćemo ostatak kad budemo spremni", zaključuje diva.

Linker
19. travanj 2024 07:00