COURTESY OF DAVID YURMAN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Treća sreća

Svi su zaboravili na prvi brak glumice Scarlett Johansson: Radi se o poznatom glumcu

Glumica je trenutno u sretnom braku s komičarem, a iza prije nešto više od deset godina, imala je kratki brak nakon kojeg je s bivšim ostala u super odnosima.

Glumica je trenutno u sretnom braku s komičarem, a iza prije nešto više od deset godina, imala je kratki brak nakon kojeg je s bivšim ostala u super odnosima.

Glumica Scarlett Johansson gostovala je u podcastu svoje kolegice Gwyneth Paltrow, u kojem su se glumice raspričale o braku. Zvijezda "Osvetnika" i "Crne udovice" podsjetila je javnost, kao i samu Gwyneth, da iza sebe ima tri braka. Naime, Johansson je prije više od deset godina bila s glumcem Ryanom Reynoldsom, a njihov brak je trajao od 2008. do 2010. godine.

image

Scarlett Johansson i Ryan Reynolds

FAME PICTURES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Udavala si se dva puta?", pitala je Gwyneth glumicu, na što je ona odgovorila da iza sebe ima tri braka. "Pa da, zaboravila sam na tvoj brak s Ryanom Reynoldsom!", kazala je Gwyneth, a Johansson se osvrnula na njihovu kratku vezu. Tada je imala tek 23 godine i priznaje da nije bila spremna na brak. No, o bivšem suprugu, koji je danas u braku s Blake Lively te imaju četvero djece, ima samo riječi hvale - obje su se složile da je on zaista dobar momak.

"Tada nisam imala puno razumijevanja za brak, romantizirala sam tu ideju", objasnila je u jednom od razgovora za Vanity Fair 2019. godine, u jednom od rijetkih intervjua u kojem se dotaknula teme braka. Nakon prvog, Scarlett je bila u braku s novinarom Romainom Dauriacom od kojeg se rastala 2017. godine, a zatim se zaručila i na privatnoj ceremoniji udala za Colina Josta, s kojim je 2021. dobila sina Cosma.

image

Colin Jost i Scarlett Johansson

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 15:14