SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
BEZ ŠTAPA

Svi su iznenađeni: Jeremy Renner od teške se nesreće oporavio poput superjunaka

Uz osmijeh od uha do uha i pratnju prijatelja stigao je na proslavu rođendana slavne glumice.

Uz osmijeh od uha do uha i pratnju prijatelja stigao je na proslavu rođendana slavne glumice.

Osam mjeseci nakon teške nesreće u koja ga je umalo koštala života, Jeremy Renner, zvijezda Marvelovih filmova, potpuno se oporavio. Glumac je nedavno uz pratnju prijatelja, glumca Caseyja Afflecka viđen na proslavi 50. rođendana Kate Beckinsale. Renner je samostalno hodao, prvi put bez da se oslanja na štap, tek se povremeno uhvatio pod ruku Afflecku.

image

Na rođendansku proslavu stigao je s prijateljem, glumcem Caseyjem Affleckom

ROGER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumca je početkom godine pri čišćenju snijega pregazila gotovo 6 i pol tonska ralica. Nesreća je rezultirala s više od 30 slomljenih kostiju i nekoliko operacija, međutim, glumac nije dozvolio ozljedama da ga sputavaju. “Ovih 30 plus slomljenih kostiju će se zalijepiti, ojačati, baš kao što se produbljuju ljubav i veza s obitelji i prijateljima”, objavio je na svojim društvenim mrežama.

Renner je na Instagramu već dva dana nakon nesreće objavio fotografiju i zahvalu obožavateljima na potpori u teškom razdoblju. Nakon toga pratitelje je redovito obavještavao o napretku oporavka.

Glumac se prvi put u javnosti pojavio još u travnju na crvenom tepihu za premijeru Disneyjeve mini serije “Rennervations”. Renner je uz pomoć štapa prošetao tepihom pred fotografima. U razgovoru s magazinom PEOPLE, glumac je podijelio kako mu je to bio prvi izlazak iz kreveta koji nije bio vezan za rehabilitaciju. Da mu nije sve bilo tako crno potvrđuje projekt. osnivanje alkoholnog brenda, koji je Renner najavio na svom Instagram profilu.

Linker
27. travanj 2024 12:04