NIKAD SRETNIJI

Svi su gledali njen prsten: Holivudski par na Oscarima potaknuo šuškanja o zarukama

Justin Long ne krije da je Kate Bosworth ‘ona prava‘ za njega, a lijepa glumica je oskarovskom partyju ponosno pokazala blještavi prsten na lijevoj ruci.

Glumački par Kate Bosworth i Justin Long svoje je prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu odradio sa stilom - na glamuroznom oskarovskom Vanity Fair Partyju. Nakon što su potvrdili svoju romansu u prosincu 2021., Kate i Justin su nerazdvojni. Long je svoju odabranicu nedavno nazvao "onom pravom", a Kate je sada pokazala veliki dijamantni prsten na lijevoj ruci i odmah potaknula glasine o zarukama.

image

Justin Long i Kate Bosworth

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Glumačke zvijezde nisu se prestale smješkati pozirajući fotografima na crvenom tepihu uoči zabave. Grlili su se i zaljubljeno gledali, a Long je u jednom trenutku kleknuo kako bi popravio Kateinu raskošnu haljinu balskog kroja s potpisom dizajnerice Monique Lhuillier. Lijepa glumica nije skrivala blještavi prsten, koji je ukrao pozornost na svakoj njihovoj fotografiji.

Podsjećamo, Bosworth i Long upoznali su se na setu jednog od svojih projekata, a nedugo nakon su otišli na svoje prvo zajedničko putovanje i proveli romantični vikend u u Pädaste Manoru u Estoniji. Nekoliko mjeseci ranije Kate se razišla s redateljem Michaelom Polishem, s kojim je bila u braku osam godina.

Linker
25. travanj 2024 16:39