Udaljili su se

Svi su ga ostavili: Čak ni njegova omiljena kći više ne razgovara s njim

Nakon što se već naveliko govori da Melania Trump ne želi imati posla sa svojim suprugom, čini se da ga još jedna važna žena iz njegova života drži na distanci.

Ivanka Trump već neko vrijeme drži distancu od svog oca Donalda Trumpa, a to nastavlja i dalje, dok porota odlučuje o optužbi da je bivši predsjednik SAD-a platio mito porno zvijezdi 2016. godine. Ivanka mu je bila desna ruka, nije se odvajala od njega ni prije mandata, ni nakon mandata, a ni za vrijeme dok su vladali zemljom i Bijelom kućom, no sada se to potpuno promijenilo. "Iako Ivanka voli svog oca, zna kako nemoguć on može biti", kazao je informirani izvor za People.

Isti magazin tvrdi da im je druga osoba, bliska s bivšom prvom kćerkom, rekla da ne postoje nikakve napetosti na relaciji otac-kći, nego je ona jednostavno fokusirana na odgajanje djece i izgradnju života u Miamiju.

image

Ivanka je bila jaka karika Donaldove političke karijere

USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA

Da više nisu kao prst i nokat moglo se naslutiti nakon Trumpove najave da će ponovno krenuti u predsjedničku kampanju, ka je njegova 41-godišnja kći dala službenu izjavu i jasno dala do znanja da se povlači iz politike. "Ovog puta odabirem kao prioritet svoju malenu djecu i privatni život koji stvaramo kao obitelj. Ne planiram biti uključena u politiku. I dok ću uvijek voljeti i podupirati svog oca, ja ću svoj put graditi izvan političke arene", priopćenje je objavljeno nekoliko sati nakon što je Trump najavio svoju kandidaturu za izbore 2024.

image

Donald s dvije najvažnije žene Ivankom i Melanijom

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Ivanka ponovno gradi svoju poslovnu karijeru i odgaja djecu, što su joj prioriteti", kazao je izvor. Drugi insajderi potvrđuju da je posljednjih mjeseci Ivanka dosta putovala s obitelji te je pokušala ignorirati negativu koja ju je okružila. Nakon što je završio prvi mandat njenog oca, Ivanka i njen suprug Jared Kushner preselili su iz New Yorka u Miami na Floridi. Govorilo se da je to zbog negativne klime koju je prouzročio njen otac svojim izjavama i načinom vladanja zemljom. Mladi par postao je nepoželjan u njujorškim društvenim krugovima.

image

Ivanka i suprug Jared Kushner

CTK/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Nedostaje joj njen aktivan društveni život u New Yorku, ali uživa u Miamiju i svemu što joj može ponuditi. Počinje iznova, a područja interesa su joj posao, dizajn i životi njene djece", kazao je izvor blizak njenim krugovima. Što se pravnih problema njenog oca tiče, Ivanka je svjesna da ne može učiniti ništa. "Donald radi ono što hoće, a ona mu sada ne može pomoći. Njegova sudbina je u rukama odvjetnika i savjetnika", zaključio je izvor.

Linker
18. travanj 2024 15:54