Cara Delevingne na nedavnoj Fendijevoj reviji u sklopu Tjedna mode u Milanu

 CINZIA CAMELA/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK
Novi ukras

Svi pričaju o tetovaži britanske manekenke - misle da je pogriješila

Manekenka i glumica pokazala je novi ukras na tijelu, djelo talijanskog tattoo majstora Mattea Nangeronija, a pratitelji su je, ni krivu ni dužnu, prozvali zbog navodno pogrešnog prijevoda.

Manekenka i glumica pokazala je novi ukras na tijelu, djelo talijanskog tattoo majstora Mattea Nangeronija, a pratitelji su je, ni krivu ni dužnu, prozvali zbog navodno pogrešnog prijevoda.

S obzirom na tetovaže koje ima otprije, novi ukras na tijelu glumice i manekenke Care Delevingne prošao bi možda nezapaženo da se nije razvila nesvakidašnja diskusija na društvenim mrežama. Interesantno je to da se o povećoj tetovaži na njenoj ruci, remek-djelu talijanskog tattoo majstora Mattea Nangeronija, nije toliko diskutiralo, koliko o prijevodu riječi "dormiveglia" s talijanskog na engleski. Sitničave pratitelje očito zanima jezikoslovlje: prozvali su manekenku i glumicu da je riječ ucrtanu na svoje tijelo pogrešno prevela, dok su drugi zaključili kako se ne piše tako kako je kod nje ispisana, premda je djelo izvornog govornika, Talijana.

Zvijezdu filmu "Valerian i grad tisuću planeta" svrstali su, ni krivu ni dužnu, među neslavno slavne face kojima su šlampavi tattoo majstori tetovirali pogrešno ispisane riječi i znakove, poput Rihanne, Britney Spears te Davida Beckhama, piše Bustle.

Prekrasnu tetovažu, lice nalik na masku prati riječ "dormiveglia" te tekst koji glasi: "Uspavana: (n.) mjesto koje se proteže između spavanja i hodanja."

Malo tko je obratio pozornost na činjenicu da je Matteo Nangeroni talijanski tattoo umjetnik koji pretvara ljudska tijela u umjetnička djela, urezujući po narudžbi motive iz slavnih umjetničkih djela. Na svojm Instagram profilu pohvalio se fotografijama radova, a među njima je i fotka nove tetovaže Care Delevingne.

Glumica se trudila ostati po strani dok su "stručnjaci" raspravljali o prijevodu, no kada se razgovor poveo i o tome je li imalo smisla fotografirati se u toplesu zbog tetovaže (što je ona učinila), nije mogla izdržati a da se ne umiješa.

"Samo da bude jasno svima! Odlučila sam skinuti grudnjak, slika nije izgledala dobro s grudnjakom. Ja sam perfekcionist pogotovo kada je riječ o fotografiji i pokušavala sam pomoći da se napravi nešto lijepo. Svi se smirite, molim vas," zaključila je glumica raspravu.

Poznato je da ima oko dvadeset trajnih ukrasa na tijelu, a u razgovoru za Vogue ranije ove godine, izjavila je kako će dio tetovaža ukloniti i tako obilježiti svoj novi početak, uzlet nakon bolnog procesa odvikavanja od ovisnosti potkraj 2022.. Sada je druga osoba, mračno razdoblje je iza nje, rekla je. Međutim, nekih starih navika ne želi se odreći, a tetovaže su dio te priče. Novi početak i povratak u zabavljačku industriju Cara Delevingne proslavila je starom navikom - još jednim ukrasom na svom tijelu.

Linker
28. travanj 2024 03:06