Tajna svadba

Sve u tajnosti: Na skrovitoj terasi glumica Anđelka Prpić proslavila vjenčanje

Ranije ove godine par je dobio prvo zajedničko dijete, kćer Čarnu.

U tajnosti, na intimnoj ceremoniji glumica Anđelka Prpić i njezin izabranik Marko Žugić izrekli su sudbonosno "da". Velikom danu prisustvovali su samo najbliži, njih dvadesetak - obitelj i bliski prijatelji. Čak niti neki od njezinih kolega nisu znali za tajno vjenčanje. Svoj odnos naime, par želi čim više sačuvati privatnim.

Kako piše Kurir, Anđelka i Marko su uzvanike odveli na večeru i slavlje u restoran smješten kod Zemunske tržnice, a koji je poznat po uređenom vrtu. Terasa na kojoj su proslavili vjenčanje je za ovu priliku bila ukrašena bijelim lampicama i cvijećem.

"Anđelka nije željela veliku svadbu, htjela je izbjeći medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima. Zato je odlučila sve napraviti u tajnosti. Ni na društvenim mrežama nitko nije objavljivao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala", rekao je izvor za Kurir.

Da je rodila djevojčicu objavile je u svibnju ove godine: paru je ovo prvo dijete, a Anđelka iz prvog braka s Darijem Prpićem već ima sina Jakšu. Kćer je nazvala Čarna, po ulozi u seriji "Žene sa Dedinja" kojom se glumica proslavila te koja je, kako je kazala nekoliko puta, bila uloga koja joj je promijenila život. Od supruga Darija se službeno razvela prije dvije godine, nakon devet godina braka.

Linker
18. travanj 2024 02:18