Sofia Richie se zabavlja s prijateljicama uoči vjenjčanja s Elliotom Graingeom

 AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
TRODNEVNO SLAVLJE

Sve je spremno za vjenčanje godine IT para u luksuznom Hôtel du Cap-Eden-Roc u Antibesu

Trodnevno svadbeno slavlje Sofije Richie i Elliota Graingea na Azurnoj će obali okupiti mnoga poznata lica iz svijeta filma, mode i glazbe.

Točno godinu dana nakon prosidbe i romantičnih zaruka sve je spremno za vjenčanje godine na Azurnoj obali. Mjesto radnje je super luksuzni Hôtel du Cap-Eden-Roc u Antibesu, gdje će članove svojih obitelji i uzvanike iz cijelog svijeta ugostiti 24-godišnja Sofia Richie i njezin izabranik Elliot Grainge.

image
ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Najmlađa kći 73-godišnje glazbene legende Lionela Richieja iz njegovog drugog braka s bivšom plesačicom i modnom dizajnericom Dianom Alexander, na svojim je profilima na društvenim mrežama već počela objavljivati fotografije sa zagrijavanja za trodnevno slavlje koje će ovog vikenda biti jedan od glavnih društvenih događaja u svjetskom show biznisu. Kreativna direktorica kozmetičkog brenda Nudestix proslavila se, naime, kao uspješna manekenka i dizajnerica, a tri godine bila je u vezi sa Scottom Disickom, bivšim partnerom Kourtney Kardashian, s kojom je dobio troje djece.

S britanskim menadžerom Elliotom Graingeom, 29-godišnjim izvršnim direktorom u diskografskoj industriji, prohodala je preklani, a povodom njihovih zaruka lani za portal Access Hollywood izjavila je kako ga poznaje od svoje dvanaeste godine.

"Volim Elliota, znam sve o njemu i točno znam kakav je, jer ga poznajem polovicu svog života", izjavila je Sofia Richie, opisujući svog dragog, inače sina predsjednika Uprave Universal Music Grupe. Lani je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografije romantične prosidbe, a po svemu sudeći njen zaručnik nije štedio na luksuznom dijamantnom prstenu. "Zauvijek nije dovoljno dugo", napisala je u objavi uz te fotografije.

Na Azurnu obalu stigla je privatnim zrakoplovom u društvu svojih najboljih prijateljica, s kojima se u očekivanju svog velikog dana zabavlja na plaži, u vožnji oldtimer kabrioletom po pitoresknim cestama duž Azurne obale, na jahtama koje im stoje na raspolaganju u tamošnjoj marini, te u noćnim provodima u klubovima. Na vjenčanju se očekuju brojne poznate osobe iz svijeta mode, glazbe i filma, a među prvima je na Azurnu obalu stigla holivudksa glumica Cameron Diaz.

Pretpostavlja se da će mladenci prvi svadbeni ples otplesati uz pjesmu mladenkinog oca Lionela Richieja, koji će Sofiju dopratiti do oltara, a slavni glazbenik je kćerki na njezinom profilu uputio znakovitu poruku: "Jesi li spremna?" Svi koji Sofiju Richie dobro poznaju uvjereni su da će za svoj najvažniji dan odabrati Chanelovu vjenčanicu, te jedva čekaju prve fotografije mladenke u punom sjaju.

Linker
19. travanj 2024 14:45