Nakon 30 godina

Svatko na svoju stranu: Majka Miley Cyrus zaručila se za zvijezdu ‘Zakona braće‘

Billy Ray i Tish Cyrus u braku su proveli tri desetljeća, nekoliko puta bili su na rubu razvoda, a s ovom godinom odlučili su pronaći sreću s drugim osobama.

Megazvijezda Miley Cyrus trenutno uživa u solo životu, no njezini roditelji pripremaju vjenčanja - nakon što se njezin otac Billy Ray prije osam mjeseci zaručio s glazbenicom Firerose, sada je i njezina majka objavila velike vijesti. Tish Cyrus zaručena je za zvijezdu serije "Zakon braće", Dominica Purcella.

"Tisuću puta da!", napisala je 55-godišnja Tish uz fotografije na kojima je pokazala zaručnički prsten. Par je objavio da su zajedno u srpnju prošle godine, tri mjeseca nakon što je prekinula s Billyjem Rayjem.

Roditelji Miley Cyrus vjenčali su se 1993. te su se u međuvremenu dva puta razišli, a papire za rastavu predali su prošle godine zbog "nepomirljivih razlika", kako je naveo glazbenik, dok je ona istaknula da "nisu živjeli kao muž i žena više od dvije godine". I prije konačne rastave dolazilo je do uplitanja odvjetnika u njihov odnos - Billy Ray je podio papire za razvod 2010., i povukao ih nekoliko mjeseci kasnije, a ona je isto napravila 2013. godine. U braku su dobili petero djece. Pop-zvijezdu Miley te djecu Brandi, Trace, Braisona i najmlađu kći Noah. Uz glumca Purcella, rekao je izvor blizak paru, Tish se osjeća kao da je pronašla srodnu dušu.

"Željela je držati njihovu romansu u tajnosti dok se nije uvjerila da je on ‘taj pravi‘. Međutim, to nije dugo potrajalo jer su u kratkom roku postali nerazdvojni. S njim vidi budućnost i osjeća se blagoslovljenom jer su se pronašli". Inače, njezin bivši suprug, 61-godišnji Billy Ray, zaruke je objavio krajem prošle godine, nakon tri mjeseca veze s australskom glazbenicom pravog imena Joanna Rosie Hodges. Upoznali su se još 2010. godine kada su njoj bile 22 godine na filmskom setu u Hollywoodu, a nije poznato kada su točno započeli svoju romansu.

Linker
24. travanj 2024 06:04