Najbolja glumica

Suze na dodjeli: Kate Winslet održala govor pun emocija, posvetila nagradu kćeri

Kate Winslet i njezina kći Mia Threapleton briznule su u plač u nedjelju navečer nakon što je 47-godišnja glumica osvojila BAFTA-u za najbolju glumicu.

Kate Winslet bila je vidno emotivna kada je u nedjelju primila nagradu za najbolju glumicu za izvedbu u TV seriji “I Am Ruth” na dodjeli televizijskih nagrada BAFTA. Poznata glumica ostala je zatečena kada je prozvano njezino ime, a zatim se rasplakala.

Kate je na dodjelu prestižnih nagrada došla u pratnji 22-godišnje kćeri i kolegice Mije Threapleton koja je također briznula u plač dok je čestitala svojoj majci. Emotivno su se zagrlile i poljubile prije nego što se Kate popela na pozornicu po zasluženu nagradu.

image

Kate Winslet prošetala je crvenim tepihom s kćeri Mijom Threapleton.

PROFIMEDIA

Na pozornici se našalila kako će sigurno biti jedina zvijezda koja će se tu večer rasplakati i priznala da od suza ne vidi govor koji je prethodno napisala na papiru. Glumica je tijekom govora odala počast svojoj kćeri i prisjetila se “agonije” kroz koju je ona prošla dok je snimala scene za “I Am Ruth”. Dodala je da "male britanske televizijske drame mogu biti moćne", a priče o mentalnom zdravlju poput ove "treba čuti".

"Kada bih mogla prelomiti ovu nagradu na pola, drugu bih polovicu dala svojoj kćeri Miji Threapleton. Radile smo ovo zajedno, mala", rekla je Kate ponosno.

image

Modno usklađen dvojac sjajno se zabavljao cijelu večer.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

“Ovaj serijal je za roditelje i njihovu djecu. Za obitelji koje se osjećaju kao taoci opasnosti online svijeta, za roditelje koji žele i dalje komunicirati sa svojim tinejdžerima, ali koji to više ne mogu”, rekla je kroz suze. Zvijezda filma “Titanik” istaknula je da su mladi postali ovisni o društvenim mrežama i njihovim negativnim učincima, a onima koji su pali pod njihov loš utjecaj poručila je da to ne mora biti njihov život i da se ne boje potražiti pomoć.

image

Mnogi su komentirali kako Mia jako sliči na svoju slavnu majku.

PROFIMEDIA

Podsjetimo, Kate je osvojila nagradu za najbolju glavnu glumicu, a Ben Wishaw je osvojio nagradu za najboljeg glumca za svoju izvedbu u filmu “This Is Going To Hurt”. Serija “Derry Girls” osvojila je nagradu za najbolju komediju, dok je “Bad Sisters” proglašena najboljom dramom. Nagradu za najbolji reality osvojila je popularna BBC-jeva serija “The Traitors”, a najboljim zabavnim programom “The Masked Singer”.

Linker
19. travanj 2024 10:31