Na Grammyjima

Susret s bivšim: Fotografije Taylor Swift i Harryja Stylesa danas su totalni hit

Na ovogodišnjim Grammyjima jedan od najslađih parova, koji to zapravo nije, definitivno su bili Swift i Styles.

Prvo je opjevala njihov prekid, a sad mu pruža veliku podršku. Dvije pop zvijezde koje su nekad hodale, družile su se na dodjeli Grammyja.

Taylor Swift bila je posebno razdragana kad god bi se Harry Styles pojavio ili na pozornici ili u njenoj blizini. Swift je poznata po iznošenju svog ljubavnog nezadovoljstva u pjesmama, a brojnim bivšim dečkima posvetila je jednu do dvije, pa tako i Stylesu.

Međutim, sad su se srdačno družili na ovogodišnjim Grammyjima. Taylor je tako ušla u kategoriju djevojaka koje su pružile najveću potporu bivšem partneru. Prvo je plesala tijekom njegova nastupa, o čemu svjedoče snimke. Vrlo žustro je pljeskala kad je osvojio prestižnog Grammyja za najbolji album, kao i nakon nastupa.

Novinar The Hollywood Reportera vidio je da se Swift "iskrada kako bi razgovarala s Harryjem Stylesom. Grlili su se i dugo razgovarali kod njegova stola". Tada su nakon svih protokola viđeni kako dugo i srdačno razgovaraju, a Taylor mu je u jednom trenu stavila ruku na rame, time pokazavši da su sada bliski. U jednom trenu pozdravili su zatvorenim šakama. Obožavatelji obje pop zvijezde analizirali su njihovo druženje tijekom cijele noći.

Među pjevačima nije bilo konkurencije, iako su oboje bili nominirani u čak dvije iste kategorije - za pjesmu godine i za najbolji video. Ovu posljednju osvojila je Swift sa svojim kratkim filmom za "All Too Well: The Short Film".

Par je bio zajedno nekoliko mjeseci krajem 2012., a prekinuli su početkom 2013. Iduće godine Swift je objavila album "1989" na kojem je Stylesu posvetila dvije pjesme. Jedna je "Style", a i za pjesmu "Out of the Woods" pretpostavlja se da je o njemu.

Međutim, za razliku od drugih muškaraca o kojima je pjevala, Styles je imao samo riječi hvale za njen rad.

"Ono što mislim o tome da ja napišem pjesmu za nekoga i obrnuto, netko za mene, jest da je to vrlo laskavo, čak i ako pjesma nije laskava - svejedno si neko vrijeme potrošio na to i na kraju krajeva, ako je Taylor primjer, ona je odličan autor. Tako da su to dobre pjesme", kazao je Harry u razgovoru s Howardom Sternom početkom 2020.

image

Harry i Taylor u jednom trenu napravili su ‘fist bump‘

FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Od tada je dvoje glazbenika u više navrata na javnim događanjima pokazalo da - ako je i bilo nekih međusobnih zamjerki, sada ih definitivno više nemaju.

Linker
25. travanj 2024 11:38