Staro prijateljstvo

Susret nakon dugo vremena: Iva Majoli u zagrljaju jednog od najdražih Prijatelja

Bivša tenisačica i holivudski glumac prijateljevali su prije dvadesetak godina, a emotivni susret nakon dugo vremena zabilježili su zajedničkom fotografijom.

Zahvaljujući sportskoj karijeri i vrhunskim rezultatima, bivša tenisačica Iva Majoli upoznala je mnoge slavne osobe, a jedna od njih je glumac Matthew Perry koji je veliki obožavatelj tenisa. Nakon dugo vremena sreli su se u Parizu gdje oboje prate mečeve na Roland Garrosu pa je ‘pala‘ i zajednička fotografija koju je Iva objavila na svojim društvenim mrežama uz komentar - "Lijepo te je sresti, prijatelju".

Iva je u Parizu s kćerkom Mijom, a kao izbornici ženske teniske reprezentacije i od nedavno direktorici legendarnog turnira Hopman Cupa, posao joj je pratiti velike teniske turnire. Nema sumnje da je svog starog holivudskog prijatelja pozvala da dođe i na Hopman Cup koji se od ove godine, krajem srpnja, održava u Nici.

image

Susret starih prijatelja:Iva Majoli i Matthew Perry

PRIVATNI ALBUM

‘‘Dok sam više boravila u Americi, jako smo se često družili jer on baš voli tenis. Upoznali smo se preko Jennifer Capriati s kojom sam bila bliska, no nisam ga vidjela godinama. Drago mi je da se izvukao iz problema i nadam se da će tako i ostati. Baš smo se jako razveselili kada smo se sreli‘‘, kazala nam je Iva Majoli.

Podsjetimo, Matthew Perry, koji se proslavio ulogom Chandlera Binga u seriji ‘‘Prijatelji‘‘, nedavno je objavio šokantnu autobiografiju u kojoj je bez zadrške opisao život u paklu ovisnosti iz kojeg se jedva izvukao.

Linker
21. travanj 2024 20:14