EGZOTIČNO ZIMOVANJE

Šuškalo se da DiCaprio ljubi manekenku, no na Karibima uživa s misterioznim ljepoticama

Iako insajderi tvrde kako je Leo na St. Barts poveo manekenku Victoriu Lamas, na njegovoj jahti nije joj bilo ni traga.

Leonardo DiCaprio zimske blagdane tradicionalno provodi na svojoj omiljenoj egzotičnoj destinaciji, karipskom otoku St. Barts. Prošlog je siječnja ondje uživao u društvu tadašnje djevojke Camilom Morrone, no samo nekoliko mjeseci kasnije njihova je ljubav "pukla", pa se ovoga puta Leo na odmor uputio u društvu prijatelja.

Novu je godinu dočekao u opuštenoj atmosferi s glazbenikom Drakeom i glumcem Tobeyjem Maguireom na zabavi na luksuznoj jahti, a insajderi su za Page Six ispričali kako je s njima bila i manekenka Victoria Lamas, za koju se već neko vrijeme sumnja da je DiCaprijeva djevojka.

image

Jedna od djevojaka zaručnica je Leovog prijatelja, dok druga nije poznata javnosti

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Međutim, samo dva dana nakon dočeka Leo je "uhvaćen" s novom ekipom, a Victoriji nije bilo ni traga. Glumac je uživao u kupanju i sunčanju na jahti u društvu dvije ljepotice u bikinijima i nekoliko prijatelja. Jedna od djevojaka bila je Madison Headrick, zaručnica njegovog prijatelja Joea Nahmada, a druga djevojka nije poznata javnosti.

image

Šuškalo se da je Leo na odmor poveo Victoriju Lamas, no nije joj bilo ni traga

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Je li misteriozna djevojka njegova nova ljubav ili Leo ima ozbiljne planove s Victorijom, zasad ostaje nepoznanica. Upućeni su ranije ispričali kako su njih dvoje samo prijatelji, no Victorijin otac, glumac Lorenzo Lamas, za The Post je izjavio kako je njegova kći očarana DiCaprijem.

"Znam da joj se jako sviđa. Mislim da su se upoznali prošlog mjeseca, nisam siguran u kojim okolnostima, ali tako mi je rekla”, izjavio je ranije ovog tjedna.

Linker
24. travanj 2024 06:36