usred skandala

Supruzi Marka Pecotića Pece stigao buket sa znakovitom porukom: ‘Nemoj to zaboraviti‘

Splitski glazbenik Marko Pecotić Peco već je treći dan glavna vijest u zemlji. Nakon što je novinarima potvrdio da se nakon 16 godina braka razvodi od supruge Irene zbog bliske suradnice Silvije Dvornik, pokazalo se da baš svatko u Hrvatskoj ima svoje mišljenje o tom razvodu.

Štoviše, mnogi su se potrudili poslati svoje mišljenje Pecotiću i Dvornik pa su njih dvoje zbog navale kritika obrisali svoje profile na Instagramu.

image

Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco

TOM DUBRAVEC CROPIX

Na toj je platformi još samo profil Pecotićeve još uvijek zakonite supruge, koja ne samo da ne namjerava ništa brisati, već je i aktivna. Tako je jutros objavila fotografiju buketa koji joj je došao na kućnu adresu.

"Ti si anđeo koji sija. Nemoj to zaboraviti. Volim te, Luce", stoji na poruci koja je stigla uz cvijeće.

Podsjetimo, Peco je prekjučer potvrdio da je njegovom braku došao kraj.

image

Irena i Marko Pecotić Peco

TOM DUBRAVEC CROPIX

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

"Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira na to što je i s druge strane to riješeno", dodao je.

image

Silvia i Marko na Splitskom festivalu prošle godine

NIKOLA VILIC/CROPIX

Jučer je pak potvrdio da je osoba Silvia Dvornik.

"Da, Silvia Dvornik i ja smo zajedno", izjavio je i dodao da mu treba kratki odmor od medija.

Linker
20. travanj 2024 23:52