Prerana smrt

Supruga preminulog glumca javila se dirljivom posvetom gejmerima: ‘Lance vas je jednako volio‘

Glumac je bio u jeku promotivne kampanje najnovijeg blockbustera, preminuo je u petak, a još se ne zna uzrok smrti.

Supruga prerano preminulog glumca Lancea Reddicka, Stephanie, javila se preko njegova Instagram profila i poslala je poruku zahvale svima koji su je utješili i odali počast Lanceu. "Lance nam je prerano oduzet. Hvala svima na bezuvjetnoj ljubavi, podršci i prekrasnim pričama koje ste podijelili na raznim platformama ovih dana. Vidim vaše poruke i ne mogu opisati koliko sam vam zahvalna na svemu. Puno hvala tisućama ljudi koji igraju videoigru Destiny koji su odali Lanceu posebnu počast unutar igre. Lance vas je volio jednako kao što je volio igru Destiny", napisala je udovica Stephanie Reddick. Lance je, inače, davao glas jednom od likova iz igre Destiny i Destiny 2, a gameri su se na originalan i unikatan način oprostili od njega. Unutar igre su se okupili oko lika Commandera Zavale i tako mu odali počast.

Lance je preminuo iznenada u dobi od 60. godina, tijelo je pronađeno u njegovom domu u Studio Cityju u Kaliforniji u petak 17. ožujka, još uvijek nije poznat uzrok smrti. Zvijezda "Johna Wicka" i "The Wirea" bila je usred promotivne kampanje za četvrti nastavak blockbustera. "John Wick: Chapter 4", u kina bi trebao biti stići 23. ožujka. Sljedećeg je tjedna trebao gostovati u talk showu Kelly Clarkson i govoriti o svojoj ulozi u blockbusteru.

Propustio je premijeru filma u New Yorku i dan prije smrti objavio fotografiju iz dnevne sobe u društvu svoje četiri psa. "Na ekranu i izvan njega, ne čudi što volim razmaziti svoje pse", poručio je. Iza sebe je ostavio suprugu Stephanie te djecu Yvonne i Christophera, koje je dobio u braku s bivšom suprugom Suzanne.

image

Stephanie i Lance Reddick

MARK DAVIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Osim u gejmerskom svijetu gdje je zbog glasa poznat u igrama Destiny, Reddick je najpoznatiji po HBO-ovoj seriji "The Wire", u kojoj je pet sezona glumio policajca Cedrica Danielsa. U filmskoj franšizi o Johnu Wicklu glumio je lik Charona. Također se pojavio i u “Fringeu,” “Ozu,” “Lostu,” “Godzilla vs. Kong” i “Bosch” te posudio glas brojnim likovima iz videoigrica.

Linker
16. travanj 2024 20:14