velika podrška

Supruga Marinela uz Hrgovića u najtežim danima: ‘Nikad se nisam tako loše osjećao‘

"Otac mi je preminuo u četvrtom mjesecu i ovo je sigurno najteže razdoblje u mom životu, nikad se nisam tako loše osjećao", priznao je naš boksač.

Hrvatski boksač Filip Hrgović vratio se u Hrvatsku nakon najveće borbe u svojoj karijeri i pobjede nad kineskim boksačem Zhileijem Zhangom.

"Hvala na lijepom dočeku, meč je bio težak. Ni ja ni moj tim, malo ljudi je očekivalo ovako težak meč. Kinez je bio tvrd orah, krenuo je stvarno jako čak me i rušio u prvoj rundi. Skupio sam snage i preokrenuo sam meč. Mislim da sam zasluženo pobijedio, bilo je gusto, ali sam bacio puno više udaraca. Sretan sam, ponosan. Napravio sam veliku stvar za sebe, za svoj tim i za cijelu Hrvatsku. Sada mi borba za svjetsku titulu neće umaknuti. Obvezni sam izazivač i to je najbitnije. Izvedba, naravno da mogu bolje i neke greške se ne smiju ponoviti. To je ono što šampioni rade, i na loš dan nađu način da pobjede", rekao je na početku konferencije za medije.

image

Filip Hrgović sa suprugom Marinelom

DAMIR KRAJAC CROPIX

Progovorio je i o teškom periodu iza njega.

"Otac mi je preminuo u četvrtom mjesecu i ovo je sigurno najteže razdoblje u mom životu, nikad se nisam tako loše osjećao. Svi koji su to prošli znaju o čemu pričam. Ja sam već nakon mjesec, mjesec i pol dana nakon što je moj otac preminuo bio u Houstonu, sam, u punim pripremama. Nije mi bilo do života, nije mi se dalo ustati iz kreveta, ali sam morao odrađivati treninge svaki dan dva puta dnevno. U toj nekoj atmosferi koja je bila tužna i jednostavno beznadna nakon takvog slučaja našao sam snagu da odradim kamp", otkrio je.

image

Marinela je bila uz Filipa prilikom povratka u Hrvatsku

DAMIR KRAJAC CROPIX

Uz njega je i sinoć bila supruga Marinela, koja nije skidala osmijeh s lica te je jasno dala do znanja koliko je ponosna na njega. On joj je javno zahvalio na podršci.

"Već sam spomenuo nakon meča, moja supruga je bila sa mnom u tim mjesecima, puno mi je olakšala i pomogla. Hvala joj", rekao je.

image

Zahvalio joj je na podršci i utjesi

DAMIR KRAJAC CROPIX

Filip i Marinela vjenčali su se 2019. godine u Sesvetama nakon šest godina veze. Marinela je odbojkašica, a uz treninge studirala je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Linker
18. travanj 2024 17:08