Šokiran glumac

Sumnjao da je dijete njegovo: Al Pacino zatražio da 29-godišnja djevojka napravi test očinstva

Al Pacino je navodno zatražio od svoje 54 godine mlađe djevojke Noor Alfallah test očinstva kada je rekla da je trudna s njegovim četvrtim djetetom.

Holivudska zvijezda Al Pacino tražio je test očinstva od svoje 29-godišnje djevojke Noor Alfallah jer je sumnjao da je dijete koje čeka njegovo, piše TMZ. Pacino je kao razlog za sumnju naveo "medicinski problem koji obično uzrokuje neplodnost" i rekao da ne vjeruje da bi Noor mogla zatrudnjeti.

image
PROFIMEDIA

Prema izvješću TMZ-a, Noor je već napravila test, a dokazano je da je 88-godišnja zvijezda doista otac njezina djeteta. Vijest o Noorinoj trudnoći objavljena je krajem svibnja, a ona je navodno već osam mjeseci trudna. TMZ piše da je izvor blizak glumcu rekao da je Pacino za trudnoću saznao prije dva mjeseca i da je bio šokiran kada je saznao vijest.

Ovo će biti četvrto dijete za Pacina koji ima 33-godišnju kći Julie Marie iz veze s bivšom djevojkom Jan Tarrant. S bivšom Beverly D’Angelo ima i 22-godišnje blizanke.

image
PROFIMEDIA

Njegov 79-godišnji kolega Robert De Niro nedavno je dobio sedmo dijete, a otkrio je novinarima da je jako sretan što i Pacino čeka prinovu. "Jučer ujutro sam saznao da čekaju bebu. On je nekoliko godina stariji od mene. Bog ga blagoslovio, jako sam sretan zbog njega", rekao je De Niro i našalio se da bi se njihova djeca jednog dana mogla igrati zajedno.

Linker
12. ožujak 2024 22:37