Suki i Robert

 MJ PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA MJ PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
WOW! Kakav dijamant

Suki Waterhouse predivnim prstenom dala naslutiti kako se zaručila za Roberta Pattinsona

Trudna 31-godišnjakinja u šetnji Londonom pokazala je novi komad nakita, a budući da je riječ o prstenu na lijevoj ruci, mnogi su zaključili kako se manekenka sprema za vjenčanje s poznatim glumcem.

Nakon što se nedavno saznalo da Suki Waterhouse i Robert Pattinson čekaju svoje prvo dijete, izgleda da imaju još razloga za slavlje. Naime, engleska glumica, pjevačica i model viđena je s glumcem u šetnji Londonom noseći veliki dijamantni prsten na lijevoj ruci, pa nije trebalo dugo da se počne šuškati kako bi par mogao uskoro stati pred oltar.

image

Suki Waterhouse i Robert Pattinson šetali su u opuštenom izdanju. Pjevačica je rastući trudnički trbuščić skrivala velikim Dior šalom

MJ PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA MJ PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Dijamantni prsten na lijevoj ruci poznate glumice i pjevačice mnogi su protumačili kao znak zaruka

MJ PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA MJ PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Svestrana 31-godišnja Suki i 37- godišnji Pattinson, koji se proslavio ulogama vampira Edwarda Cullena u Sumrak sagi te Cedrica Diggoryja u filmu ‘‘Harry Potter i plameni pehar‘‘, tek su nedavno otkrili kako od početka godine žive zajedno, a u razgovoru za podcast ‘‘Apple‘s Driven Minds: A Type 7‘‘ čija je voditeljica Gillian Sagansky Suki je progovorila o detaljima njihovog zajedničkog života.

‘Prihvatio je bez prigovora zbrku koju sam unijela u njegov privatni prostor, njemu je sve što ima veze sa mnom toliko šarmantno i simpatično. Imala sam napadaje anksioznosti kako će izgledati naš zajednički život, čak nisam mogla ni sama spakirati svoje stvari pa sam taj dio posla, kao i čišćenje stana, u potpunosti prepustila profesionalcima. Sve su spakirali i direktno poslali na njegovu adresu", ispričala je.

Pattison je u travnju 2019. prvi puta javno komentirao njihovu vezu poručivši da svoj privatni život želi zadržati za sebe. ‘‘Trebam li govoriti o njoj? Nastojim što više privatan život zadržati samo za sebe, ljudi pokvare dobre stvari‘‘, rekao je tada u intervjuu za The Sunday Times. U javnosti ih se rijetko moglo vidjeti zajedno, a prvi put snimljeni su prošle godine na modnoj reviji Diora u Egiptu, gotovo pet godina nakon početka njihove veze.

Glasine o zarukama par još uvijek nije komentirao.

Linker
24. travanj 2024 22:13