Suki i Robert

 STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK
NEIZMJERNA SREĆA

Suki Waterhouse i službeno potvrdila da je postala mama te objavila prvu fotografiju prinove

"Dobrodošla na svijet anđele", napisala je 32-godišnjakinja na Instagramu uz fotografiju na kojoj u rukama drži dijete koje je dobila u vezi sa zvijezdom Sumrak sage.

"Dobrodošla na svijet anđele", napisala je 32-godišnjakinja na Instagramu uz fotografiju na kojoj u rukama drži dijete koje je dobila u vezi sa zvijezdom Sumrak sage.

Suki Waterhouse i Robert Pattinson nedavno su postali roditelji, a sada je model, glumica i pjevačica na društvenim mrežama podijelila i prvu fotografiju bebe. "Dobrodošla na svijet anđele", napisala je 32-godišnjakinja na Instagramu uz fotografiju na kojoj u rukama drži dijete koje je dobila u vezi sa zvijezdom Sumrak sage.

Ovo je prvi put da su se mladi roditelji pohvalili prinovom u obitelji, nakon što su viđeni kako ležerno šetaju ulicama Los Angelesa kada je javnost zapravo i prvi put saznala da je njihova beba u tajnosti došla na svijet. Ponosni tata gurao je nježno ružičasta kolica, dok je mama Suki koračala uz njih. Iako još uvijek nije potvrđeno je li slavni par dobio sina ili kćer, sudeći prema boji kolica koju su odabrali, mediji nagađaju kako je riječ o djevojčici. Fotografije iz šetnje tada je ekskluzivno objavio britanski Daily mail, a par je poprilično tajanstven kada je u pitanju njihov odnos.

image

Robert Pattinson i Suki Waterhouse rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, a u vezi su nešto više od pet godina

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

U vezi su nešto više od pet godina, a prošle su godine i počeli živjeti zajedno. Da čekaju dijete, pjevačica je potvrdila u studenome 2023. na pomalo neobičan način - tijekom nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju gdje je ponosno na pozornici pokazala rastući trudnički trbuščić.

"Odlučila sam odjenuti nešto posebno svjetlucavo jer sam mislila da bi vas to moglo odvratiti od nečeg drugog što se događa sa mnom", rekla je zvijezda serije Daisy Jones & the Six na pozornici pred tisuće fanova. Video njezine objave trudnoće, gotovo u nekoliko minuta, postao je pravi viralni hit.

Linker
27. travanj 2024 04:33