Guru detoxa

Strogi režim života donio joj ružne etikete: Gwyneth optužuju da je bolesna i ugrožava djecu

Paltrow su nazvali ‘almond mom‘, a taj se termin sve češće koristi za roditelje koji svoje stroge režime prehrane nameću djeci.

Bivša glumica, sada wellness guru Gwyneth Paltrow zbog svojih stavova, proizvoda i izjava često ispadne kontroverzna. Nakon posljednjeg gostovanja u podcastu u kojem se raspričala o svojim "zdravim navikama" na tapetu su uzeli korisnici TikTok-a i nazvali je novim pojmom "almond mom", u doslovnom prijevodu "badem mama". Taj se termin koristi za odrasle koji svoj režim ishrane nameću djeci.

image

Gwyneth Paltrow rado priča o svojim rutinama

PLANET/PROFIMEDIA

Ova 50-godišnjakinja gostovala je u epizodi "The Art of Being Well" i u detalje je opisala svoju dnevnu wellness rutinu, dok je intravenozno primala infuziju. "Stvarno se sramotim sada. Volim infuziju i jako rano sam je usvojila", objasnila je Gwyneth koja ne vidi ništa loše u tome. Nastavila je da su joj glutation i fosfatidilkolin najdraži. "Prilično ih je teško naći, a od njih se osjećam tako dobro", dodala je.

image

Često je na detoksu

RB/ MEGA/PROFIMEDIA

Osim toga opisala je svoju dnevnu wellness rutinu, a priznala je da se pridržava povremenog posta te svakog dana tek u podne pojede nešto "što joj neće podići šećer u krvi". "Volim juhu, većinu dana jedem juhu od kostiju", objasnila je. Zatim kreće na trošenje te juhe koju je pojela. "Trudim se kretati sat vremena, tako da ili odem u šetnju ili vježbam pilates ili vježbe Tracy Anderson", nabrojala je osnivačica Goopa. Nakon toga Gwyneth provodi suho četkanje u sauni punih 30 minuta. Za večeru jede mnogo povrća s namirnicama koje propisuje Paleo dijeta kako bi "osnažila svoju detoksikaciju".

Korisnici TikToka odmah su komentirali izgled glumice koja je intervju dala bez šminke s flasterima pod očima, a njenu rutinu opisali su kao "odvojenu od stvarnosti". "Nepodnošljivo", iskreno je komentirao jedan. "Izgleda fizički bolesno, koliko ta infuzija stvarno pomaže?", komentirala je druga osoba. "Majka svih ‘badem majki‘", nastavili su se komentari.

image

Korisnici TikToka nazvali su je ‘almond mom‘

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/SPLASH/PROFIMEDIA

"Od čega se detoksicira, ako ne jede?", postavili su TikTokeri neka logična pitanja. Nije ovo prvi put da obožavatelji i pratitelji kritiziraju Gwyneth zbog njenog detoksa, a posljednji put napali su je zbog recepta za "detoks salatu od lososa". "Stalno se detoksicira/resetira onime što jede. Izgleda opsesivno. Također čini se kao poremećaj prehrane, čini se nezdravo", zaključio je jedan pratitelj tada.

Linker
25. travanj 2024 07:28