Rat na Instagramu

Što se događa? Stallone tetovirano lice supruge Jennifer zamijenio likom mastifa Butkusa

Umjesto čestitke za 25.obljetnicu braka, supruzi je uputio neobičnu ‘poruku‘. Odgovorila je ignoriranjem na objavi s njihovim kćerima.

Čini se da holivudski glumac Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin u posljednje vrijeme imaju šum u komunikaciji. Kako drugačije objasniti neobičnu razmjenu znakovitih poruka bračnog para na Instagramu? Na pomisao da nešto nije u redu navodi tetovaža koja se ovih dana pojavila na Rockyjevoj nadlaktici, na mjestu gdje se nalazio istetovirani portret njegove supruge.

Umjesto Jennifer, njegovu ruku sada krasi posveta mastifu Butkusu. Pojavio se u prvom nastavku filma "Rocky", Stallone ga je obožavao i očito mu nedostaje iako je uginuo prije četiri desetljeća. Za preinaku tetovaže bio je zadužen tattoo majstor Zach Perez: nedavno se pohvalio radom na Stalloneovoj nadlaktici no objava je u međuvremenu obrisana.

Iznenađuje i potez Jennifer Flavin koja je, umjesto čestitke suprugu za 25. obljetnicu braka, na Instagramu objavila svoju fotografiju s njihovim kćerima, prenosi Daily Mail.

"Ove djevojke su mi prioritet. Nas četiri zauvijek", stoji u postu.

Dosad je brak legendarnog akcijskog junaka i 22 godina mlađe bivše manekenke bio stabilan. Oduvijek su samozatajni - da nije bilo ‘rata‘ na Instagramu, malo tko bi zamijetio da ove godine slave okruglu bračnu obljetnicu. Možda je problem u reality showu čije su zvijezde? Naime, na jedvite jade pristali su za kanal Paramount+ pokazati kako izgleda njihov obiteljski život, a svađa je, vjerojatno, nastala zbog konstantne izloženosti kamerama. Neizravno je to nagovijestio njihov publicist.

"Namjeravao je osvježiti sliku tetovaže svoje supruge Jennifer, međutim rezultati su bili nezadovoljavajući i, nažalost, nepopravljivi. Morao je pokriti izvornu sliku tetovažom svog psa Butkusa iz filma Rocky. On doista voli svoju obitelj. Stalloneovi trenutno zajedno snimaju reality show koji će debitirati na Paramount+", pojasnio je. Ako ništa drugo, sad je jasno zašto je tattoo majstor uklonio objavu. Bez obzira na incident s tetovažom, bračni par još uvijek nije objavio čestitku povodom okrugle obljetnice.

Linker
20. travanj 2024 00:37