Slovenska dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar

 Privatni album
SRETNE VIJESTI

Stigla prinova u obitelj Šime Vrsaljka: Kaja vijesti objavila prekrasnom obiteljskom fotkom

Bivši nogometni reprezentativac dobio je svoje treće dijete, drugo sa slovenskom dizajnericom Kajom Vidmar: u obitelj je stigao dječak čije ime još nisu otkrili.

Bivši nogometni reprezentativac dobio je svoje treće dijete, drugo sa slovenskom dizajnericom Kajom Vidmar: u obitelj je stigao dječak čije ime još nisu otkrili.

"Moj cijeli svijet", napisala je Slovenka Kaja Vidmar uz objavljenu fotografiju na kojoj je u naručju bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka njihov novorođeni sinčić, dok njihova kćerkica Viktorija upoznaje svog mlađeg brata.

Da je trudna i da je tek tri mjeseca dijele od rođenja drugog djeteta, slovenska dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar potvrdila je za Gloriju u lipnju ove godine.

"Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća je zaista posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga \‘naslijediti\‘ od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga", govori 28-godišnja Kaja koja je u travnju prošle godine rodila malenu Viktoriju, dok 31-godišnji bivši nogometaš iz prvog braka ima sinčića Brunu.

image

Trudna Kaja Vidmar s kćeri Viktorijom

Privatni album

Za ljubav Šime Vrsaljka i Kaje Vidmar doznalo se početkom prošle godine, a svoje prvo zajedničko dijete - kćerkicu Viktoriju - dobili su u travnju prošle godine. Početkom ove godine, Šime se odlučio umiroviti od igračke karijere.

Niko, Rita, Pia... Kakav baby boom u mjesec dana, prinove su stigle ovim poznatim Hrvatima

Linker
27. travanj 2024 04:45