SRETNE VIJESTI

Stigla prinova! Jedan od najzgodnijih glumaca današnjice u tajnosti je dobio prvo dijete

Robert Pattinson i Suki Waterhouse postali su roditelji. Sretnu vijest javnost je saznala tek nakon što su ih snimili u zajedničkoj šetnji dok su gurali kolica.

Model, glumica i pjevačica te njezin partner, zvijezda Sumrak sage, postali su roditelji. Suki Waterhouse i njezin zaručnik Robert Pattinson snimljeni su ležernoj šetnji u Los Angelesu ovog vikenda. Ponosni tata gurao je nježno pink kolica, dok je mama Suki koračala uz njih. Sudeći po boji kolica koju su odabrali, mediji nagađaju kako su dobili djevojčicu. Fotografije sretnog para, ekskluzivno je objavio Daily mail, a možete ih pogledati ovdje.

Suki i Roberta su paparazzi posljednji put snimili su početkom ožujka u zajedničkoj šetnji Los Angelesom. I tada je Suki još imala trudnički trbuščić. S druge strane, glumica i pjevačica već gotovo tri tjedna nije ništa objavila na društvenim mrežama, pa mnogi pretpostavljaju kako je razlog tome dolazak njihovog prvog zajedničkog djeteta.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

I Suki i Robert poprilično su tajanstveni kad je njihov odnos u pitanju. U vezi su nešto više od pet godina, a lani su i počeli živjeti zajedno. Da očekuju dijete, pjevačica otkrila lani u studenom na pomalo neobičan način. Naime, tijekom nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju ponosno je istaknula rastući trudnički trubuh.

"Odlučila sam odjenuti nešto posebno svjetlucavo jer sam mislila da bi vas to moglo odvratiti od nečeg drugog što se događa sa mnom", rekla je zvijezda serije Daisy Jones & the Six na pozornici pred tisuće fanova. Video njezine objave trudnoće, gotovo u nekoliko minuta, postao je pravi viralni hit.

Samo nekoliko tjedna kasnije, ona i Robert snimljeni su zajedničkoj šetnji Londonom, a mnogi su tada primijetili blistavi dijamantni prsten na njezinoj ruci. Iako nisu službeno potvrdili zaruke baš kao ni planove, Suki i Robert definitivno uživaju u novom životnom periodu, onom roditeljskom. Treba pričekati hoće li slavni par otkriti ime koje su dali djetetu.

Linker
26. ožujak 2024 12:47