NEJA MARKIčEVIć/ CROPIX
najsretniji dani

Stigla je još jedna djevojčica: Anita Dujić sretne vijesti potvrdila preslatkom fotografijom

Dizajnerica nakita Anita Dujić proživljava najsretnije dane: stigla je druga djevojčica kojoj se posebno obradovala četverogodišnja sestrica Lily.

Dizajnerica nakita Anita Dujić proživljava najsretnije dane: stigla je druga djevojčica kojoj se posebno obradovala četverogodišnja sestrica Lily.

Anita Dujić Broadfoot otkrila je na svom Instagram profilu da je jučer, 10. travnja rodila svoje drugo dijete - kćerkicu kojoj su odabrali ime Ella Skye. Rođenjem djevojčice ostvarile su se želje četverogodišnjoj Lily koja oduvijek želi samo i isključivo seku, kako je Anita otkrila u intervjuu za Gloriju.

"Kaže da ako dobijemo bracu, vraćamo ga. Valjda se nakon tri rođaka i najboljeg prijatelja Oskara poželjela ženskog društva", otkrila je tada uz osmijeh 38-godišnja dizajnerica nakita Juno. Druga djevojčica stigla je nakon dvije godine braka sa škotskim filmašem Duncanom Broadfootom, kojeg je upoznala na snimanju megahita "Mamma Mia" 2017. na Visu.

Anita je u intervjuu prije nekoliko mjeseci otkrila i da se ne može požaliti na trudnoću jer sve ide svojim tijekom, osim što je ona četiri godine starija.

"Više grintam, a i leđa sve manje podnose teret. Ali izgurat ću, nema toga što mi žene ne možemo kad hoćemo", poručila je tada i priznala kako je sada, za drugo dijete, "možda malo mudrija, pripremljenija - ako je to uopće moguće".

"S prvim djetetom ne znaš što te snašlo, sve učiš ispočetka i sve ti je novo, a mnoge te situacije naprosto zateknu. Uz Lily sam mnogo naučila o sebi i pročitala dosta literature na temu odgoja i prvih godina djetetova života pa vjerujem da ću sada biti malčice bolja - u smislu razumijevanja, strpljenja, pristupa", izjavila je Anita i tada otkrila kako su Duncan i ona poprilično opušteni roditelji.

"Dobro, ja sam možda malo stroža, ali to je u odgoju i potrebno. Meni je bilo najteže pobijediti sebe samu, one konvencionalne metode s kojima smo odrastali i koje su zapravo jako tvrde. Morala sam se riješiti mnogih pravila, moranja i ograničenja. Još učim i radim na sebi i našem odnosu, ali to zapravo nikad ne prestaje. Učimo, usvajamo, griješimo, ispravljamo i onda s vremenom rastemo. Zajedno. I to je najljepše. Meni je važno da je Lily sretno, bezbrižno i otvoreno dijete, da razgovaramo o svemu. Kod nas nema tabua, a Duncan i ja imamo samo jednu ambiciju - da od nje stvorimo dobrog čovjeka", kazala je prije nekoliko mjeseci Anita kojoj sada u dom stiže još jedna mezimica.

Linker
29. travanj 2024 03:53