PROFIMEDIA
Novi uspjeh

Stefan Kapičić vraća se u nastavku hit filma Ryana Reynoldsa

Novi filmski projekt obećaje i potencijalni žanrovski zaokret kao i ulazak u Marvelov svemir....

Novi filmski projekt obećaje i potencijalni žanrovski zaokret kao i ulazak u Marvelov svemir....

Prema najnovijim podacima, Morena Baccarin i srpski glumac Stefan Kapičić nadogradit će svoje uloge u novom filmu Ryana Reynoldsa. Naime, upravo je on kao producent i glavni glumac filmova o stripovskom antijunaku Deadpoolu, počeo okupljati postavu za treći nastavak "Deadpoola", javlja Deadline.

Baccarin je u prijašnja dva nastavka glumila Vanessu, Deadpoolovu romantičnu partnericu, a Kapičić utjelovljuje Colossusa, gigantskog mutanta čelične kože. Nastavak, kako se čini obećaje ulogu i Hughu Jackmanu, koji glumi Wolverina, a glumačkoj postavi pridružili su se još Emma Corrin, koja je glumila princezu Dianu u Netflixovoj "Kruni", i Matthew Macfadyen, koji se proslavio ulogom gospodina Darcyja u "Ponosu i predrasudama".

image

Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić, Zazie Beetz i Ryan Reynolds

KEVIN WINTER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Režiju potpisuje Shawn Levy, čiji opus većinom čine komedije, tako da možda možemo očekivati i određeni žanrovski zaokret u "Deadpoolu 3". Levy je već surađivao s Reynoldsom u Netflixovom filmu "Free Guy". Dodatna zanimljivost u ovomu projektu je i ta da Kevin Feige, predsjednik Marvel Studija, je jedan od producenata, što po prilici znači Deadpoolov ulazak u Marvelov filmski svemir. “Deadpool 3” počet će se prikazivati u studenom 2024. godine.

image

Stefan Kapičić sa suprugom, glumicom Ivanom Horvat

ANTONIO AHEL/ATA IMAGES/PROFIMEDIA ANTONIO AHEL/ATA IMAGES/PROFIMEDIA

Stefan Kapičić već godinama sa suprugom Ivanom Horvat živi u SAD-u gdje gradi uspješnu filmsku karijeru, a upravo čekaju i rođenje drugog djeteta. Uloge je do sada ostvario u filmovima, "Deadpool" i "Deadpool 2", seriji "Better Call Saul", a ovo ljeto premijerno će biti prikazan i film "The Last Voyage of Demeter", u produkciji Stevena Spielberga u kojem tumači jednu od glavnih uloga. Uz Ameriku i Hrvatsku par boravi i u Beogradu. Jedan od recentnih regionalnih projekata na kojemu je radio jest i prošlogodišnje snimanje serije "Južni vetar: Na granici" koja ne prestaje oduševljavati publiku.

Linker
27. travanj 2024 16:16