slavlje

Stalno se piše da su prekinuli, a oni su i nakon deset godina braka ludo zaljubljeni

Slavni par desetu godišnjicu braka čestitao si je preko Instagrama te su svima dali na znanje koliko se vole i kako u svojim životima ništa ne bi mijenjali.

Justin Timberlake i Jessica Biel spadaju među rijetke holivudske parove kojima u braku cvatu ruže. Ovih dana proslavili su desetu godišnjicu braka koju su si osim u četiri oka, čestitali i na društvenim mrežama. Tako je slavni pjevač i glumac svojoj dragoj na Instagramu napisao: "Deset godina nije dovoljno! Svakim danom činiš me boljim mužem i ocem! Obožavam te, ti divna osobo! Run it back!‘‘.

Čestitku mu je istim putem poslala i njegova supruga: "Biti s tobom u braku, životna je avantura! Run it back, baby. RUN IT BACK. Volim te.!"

Par je objavio i privatne fotografije na kojima se vidi koliko su bliski i zaljubljeni.

Iako se u prošlosti nekoliko puta nagađalo da su prekinuli jer je Jessica Biel, otkako je postala mama, svjetla reflektora prepustila suprugu pa njegov svaki solo izlazak golica maštu američkih medija. No, ona se posvetila obitelji, jer par ima dva sina, sedmogodišnjeg Silasa Randalla i dvogodišnjeg Phineasa, bavi se humanitarnim radom, a glumački posao dozira u skladu s majčinskim obavezama. Nedavno je otkrila kako ju je Justin Timberlake nakon dvije godine veze zaprosio.

image

Luksuzno imanje na privatnom skijalištu u Montani koje su kupili 2015., od nedavno im je i dom

SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA

"Bili smo na zimovanju u Montani, skijali smo cijeli dan i kada smo se vraćali prema kući, on je iznenada kleknuo, potonuo u snijeg i iz nekog džepa izvadio prsten. To je bilo stvarno preslatko i presmiješno iznenađenje. Oboje smo bili u skijaškim odijelima s punom zimskom opremom, tako da sam se prvo morala osloboditi rukavica kako bih uzela prsten", rekla je.

Luksuzno imanje na privatnom skijalištu u Montani koje su kupili 2015., od nedavno im je i dom. Prodali su nekretnine u Los Angelesu i preselili se u prirodu kako bi njihovi dječaci mogli normalno odrastati, daleko od svjetla reflektora.

Linker
19. travanj 2024 14:44