ANDREW MATTHEWS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Iznenađenje za sve

Sretne vijesti u obitelji irskog pjevača: Ronan Keating postao je djed u 46. godini

Poevač iz Irske ima petero djece, a sada mu je najstariji sin dobio kći, cijela obitelj je iznimno ponosna.

Poevač iz Irske ima petero djece, a sada mu je najstariji sin dobio kći, cijela obitelj je iznimno ponosna.

Ronan Keating je postao djed! Poznati irski pjevač postao je djed u 47. godini. Njegov sin Jack Keating sve je iznenadio objavom na Instagramu: ovaj 23-godišnjak, koji je zvijezda reality showa "Love Island" objavio je prve fotografije s kćerkicom.

Uz sliku s tek rođenom djevojčicom napisao je nježne riječi: "Dobrodošla na svijet moja mala princezo". Iako je zvijezda reality showa, Jack nije javno govorio o svom privatnom životu i vezama nakon što je prošlog ljeta napustio vilu Love Islanda. Tako da za sada nije poznato tko je majka djevojčice.

Njegovom ocu Ronanu ovo je prvo unuče, a za najmlađu članicu obitelji kazao je da je "malena slatkica". Jack je na fotografijama pokazao kako je tek rođenu bebu držao u naručju dok ju je nježno gledao. Kolege iz reality showa jako su mu brzo čestitali na tome što je postao otac, baš kao i njegova pomajka, druga supruga oca Ronana, Storm Keating, koja mu je fotografiju komentirala emojijima srca. Jackova majka Yvonne komentirala je objavu "Već sad mi nedostaje".

Irski pjevač Ronan Keating ima ukupno petero djece. Sin Jack je najstariji, a s prvom suprugom Yvonne Connolly, s kojom je bio u braku 12 godina, ima još dvoje djece - kćeri Missy i Ali. S drugom suprugom Storm ima sina Coopera i kćer Coco.

image

Ronan s drugom suprugom Storm i troje najstarije djece sinom Jackom i kćerima Ali i Missy

XPOSUREUK/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 13:03