Preslatka prinova

Sretne vijesti: Najstarija kćer Aleca Baldwina rodila je djevojčicu

Mlada mama i njen partner, Grammyjem nagrađeni glazbenik Rac, pohvalili su se fotografijom iz rodilišta i otkrili neobično ime svog prvog djeteta.

Najstarija kćer holivudske zvijezde Aleca Baldwina i jedinica američke glumice Kim Basinger, Ireland Baldwin, postala je mama. Na svijet je ovih dana donijela djevojčicu, a njezina još uvijek prekrasna majka te novopečeni djed - koji je u drugom braku s instruktoricom joge, Hilarijom Baldwin, dobio sedmero djece - presretni su zbog prinove. Sve je, srećom, prošlo kako treba, mlada mama i beba dobro se osjećaju o čemu svjedoči fotografija iz bolnice koju je 27-godišnja suvlasnica vinskog bara "Good Times" u gradu Gearhart, Oregon, podijelila na Instagramu. Mlada mama odmara se s prinovom, a uz njih je bebin tata, 38-godišnji američki glazbenik portugalskih korijena, André Allen Anjos. Poznatiji je pod scenskim imenom Rac, proslavio se remixevima rocka, elektronske i dance glazbe, dobitnik je Grammyja, a 2007. osnovao je kreativnu glazbenu platformu specijaliziranu za plasman remikseva raznih glazbenih žanrova, izvođača i izdavačkih kuća. Par je u vezi od 2021., a radosnu vijest o trudnoći objavili su na društvenim mrežama na Staru godinu, 31. prosinca 2022.

Prvoj fotografiji svoje bebe iz rodilišta, dodali su objavu u kojoj su otkrili da se malena zove Holland. Kako su odabrali ime, Ireland je otkrila početkom ove godine, u podcastu "Girlboss Radio".

"Nazvat ćemo je Holland. Ja sam Ireland, dakle, dobila sam ime po europskoj zemlji pa smo htjeli ostati dosljedni. Uvijek mi se sviđalo to ime, od malih nogu. Zvuči tako otmjeno, lijepo mi je, a uz to, obožavateljica sam glumice Holland Taylor", prenosi People.

image

S ocem i pomajkom Hilarijom Baldwin u New Yorku 2015.

GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK

Prošlog mjeseca, već u poodmakloj trudnoći, Ireland je zamolila "opstetričare s društvenih mreža" te razne "online stručnjake" da joj ne dižu tlak i zagorčavaju trudnoću dijeleći joj "savjete". Naljutila ju je, naime, opaska neznanke koja je tvrdila da je medicinska sestra: gledajući fotografiju trudne Ireland na Instagramu, odokativno je zaključila da je "malo natečena zbog preeklampsije" i zatražila od Ireland neka smjesta provjeri svoj krvni tlak.

image

Kim Basinger postala je baka

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Ne podnosim ljude koji mi žele usaditi strah. Ne volim nekvalificirane savjetnike i Internet dijagnostičare. Ruke mi nisu natečene. Moje tijelo je takvo kakvo jest jer sam trudna. Moji obrazi i lice izgledaju tako kakvi su sada, cijeli život. Krvni tlak mi je normalan. Moja krvna slika je normalna. Dobro sam. Ne želim da mi itko usađuje paniku i anksioznost po pitanju zdravlja", poručila je Ireland Baldwin.

Linker
25. travanj 2024 20:12