BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Top forma

Sretan rođendan! Jessica dočekala 40 u komadu koji je dugo ležao na dnu ormara

Glumica, pjevačica i dizajnerica Jessica Simpson navršila je 40. godina s nevjerojatnom linijom, a okrugli je rođendan dočekala simbolično - tako što je uspješno odjenula komad odjeće koji je nosila kao djevojka u dvadesetima.

Ima li boljeg poklona od onog kojeg svaka od nas može dati sebi za 40. rođendan, od onoga što je pjevačica i glumica Jessica Simpson učinila? Žena koja je dugi niz godina borila borbu sa suvišnim kilogramima, nekoliko sati uoči svog četrdesetog rođendana obukla je traperice koje su joj više od desetljeća bile u ormaru kao 'motivacija'.

"Čuvala sam ove stare traperice marke True religion punih 14 godina (ne pretjerujem!). Mislila sam da ih ponovno probam u posljednjim satima tridesetih godina. Dobrodošle četrdesete, lijepo vas je upoznati", napisala je glumica pozirajući u svojim starim trapericama bez imalo šminke.

Hlače koje je nosila kao dvadesetogodišnjakinja danas joj opet odlično stoje, a za sliku ih je sparila s ljubičastom trenirkom.

Preko 100 kilograma

Ova majka troje djece, a posljednje dijete na svijet je donijela krajem ožujka 2019. godine, trudnoća joj nije tekla glatko i glumicu su mučili brojni zdravstveni problemi, a nakupilo se i dosta kilograma.

Glumica je za vrijeme trudnoće s obožavateljima dijelila svoje tegobe, pa se često žalila na otečena stopala i noge, mučila se s nesanicom, anksioznošću i bolovima u leđima, a pri kraju trudnoće imala je oko 108 kilograma.

Isto tako, glumica je nakon poroda krenula s postupnim mršavljenjem, uz zdravu prehranu i redovito vježbanje. Nakon pola godine skinula je 45 kilograma, a sada na svoj 40. rođendan, figuru je dovela do savršenstva.

Pročitajte i:

Četrdesete nikad nisu izgledale ovako dobro: Jessica požurila sa slavljem i poslala snažnu poruku

Zadnji dani teške trudnoće: S 30 kilograma više glumica je neprepoznatljiva

Poznata trudnica se skockala, a suprug nije mogao iskopati strašniji pulover

Linker
25. travanj 2024 15:14