Mandatory Credit: Photo by Broadimage/Shutterstock (13907782cv)
Jennifer Lopez
‘The Mother‘ film premiere, Los Angeles, California, USA - 10 May 2023

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
sve u zlatu

Spremna za prvi Božić u novoj kući: J. Lo okitila bor, a fanove najviše oduševile njezine cipele

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez pokazala je dio božićnog ugođaja kojim je iznenadila supruga Bena Afflecka.

Čini se kako se Jennifer Lopez pobrinula da sve bude spremno za prvi Božić koji će proslaviti sa suprugom Benom Affleckom u novom domu. Naime, par je ljetos nakon mnogo dvojbi i duge potrage pronašao idealnu vilu na Beverly Hillsu s čak dvanaest spavaćih soba i 24 kupaonice za koju su, prema pisanju američkih medija, iskeširali više od 55 milijuna eura. 54-godišnja američka pjevačica i glumica svojim pratiteljima na Instagramu pokazala je kako je okitila trometarsko božićno drvce, a čini se kako je glavna misao vodilja bila- zlato. Ukrasima dominiraju zlatne šljašteće kuglice i zlatni listovi božićne zvijezde, srebrni češeri i repatice, te mnoštvo ukrasnih lampica koje svojim toplim, prigušenim svjetlom daju poseban ugođaj njihovom domu.

image

Jennifer Lopez

INSTAGRAM/JENNIFER LOPEZ

Za svoj trud Jennifer Lopez "nagrađena je" s više od šesto tisuća lajkova u prvih dvanaest sati od objave fotografija, no najviše pažnje njezinih pratitelja izazvale su njezine srebrne cipele s visokom potpeticom sa zlatnim detaljima koje su ukrašene - pčelicama. Riječ je o modelu talijanskog modnog brenda Gucci koje su već neko vrijeme rasprodane.
"Fenomenalno", napisala joj je u komentaru njezina prijateljica Paris Hilton, a lajkovima i oduševljenim komentarima su se pridružili i brojni drugi fanovi. "Samo neka šljašti", "Savršen božićni ugođaj", "Da sam barem tamo...", "Htjela bih to vidjeti uživo", "Kraljica stila", glase neki od komplimenata.

Slavnom paru to će biti peti zajednički Božić, jer su svojoj ljubavi dali drugu šansu nakon što su raskinuli zaruke i razišli se u siječnju 2004.

image

Spremna je za prvi Božić u novoj kući

INSTAGRAM/JENNIFER LOPEZ

Da su ponovno zajedno obznanili su preklani na Jenniferin 52. rođendan, zaručili su se u travnju 2022., a zavjete razmijenili prvo u Las Vegasu, a onda na Benovom imanju u američkoj saveznoj državi Georgiji.

Izvori bliski paru govore da im je kalendarska godina na izmaku bila savršena jer jedno drugome čuvaju leđa i u potpunosti se podržavaju u svemu što rade, a zajedno odgajaju i petero djece.

image

Najviše lajkova dobila je za izbor cipela

INSTAGRAM/JENNIFER LOPEZ

Jennifer Lopez iz braka s Marcom Anthonyjem ima 15-godišnje blizance Maxa i Emme, a Ben Affleck iz braka s glumicom Jennifer Garner ima 18-godišnju Violet i 14-godišnju Seraphinu, te 11-godišnjeg sina Samuela.

"Obožavam blagdane! Što veća obitelj, to više zabave, ljubavi, smijeha, emocija i darova", napisala je pjevačica lani u svom newsletteru "On the JLo".

image

Jennifer Lopez okitila je božićno drvce

INSTAGRAM/JENNIFER LOPEZ
Linker
24. travanj 2024 10:11