Mandatory Credit: Photo by Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin/Shutterstock (14141869ay)
Kendall Jenner is seen on a photoshoot in New York City
Kendall Jenner photoshoot, New York, USA - 08 Oct 2023

 STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK
28. rođendan

Sprema se za vjenčanje ili? Kendall Jenner u bijeloj haljini blistala na proslavi

Slavna manekenka je proslavila 28. rođendan. Luksuznu kuću ukrasila je balonima s natpisom "Beba škorpion", imala je čak četiri različite torte, a na slavlju su bile Hailey Bieber i Kylie Jenner.

Slavna manekenka je proslavila 28. rođendan. Luksuznu kuću ukrasila je balonima s natpisom "Beba škorpion", imala je čak četiri različite torte, a na slavlju su bile Hailey Bieber i Kylie Jenner.

Manekenka i reality zvijezda Kendall Jenner proslavila je 28. rođendan, a detalje s luksuzne zabave, kao i kuće u kojoj živi, podijelila je s 300 milijuna pratitelja. Manekenka je za proslavu odabrala dugu bijelu haljinu koja je mnoge podsjetila na vjenčanicu, pa su neki obožavatelji komentirali znači li to možda da slavna manekenka sve više razmišlja o svadbi.

image
INSTAGRAM

Kendall je dom ukrasila s natpisom "Beba škorpion" (Scorpio baby). A već je i ranije dala do znanja da je zanima astrologij ai horoskom. Naime, u razgovoru za Vogue ispričala je: "Škorpion sam, stoga može biti da sam malo intenzivna u svom ponašanju. Imam dosta karakteristika škorpiona", rekla je tada Kendall.

Manekenka je na slavlju imala četiri torte, a jedna od njih je bila ukrašena cvijećem suncokreta koje je ako je suditi po daru njezine sestre Kylie,omiljeno cvijeće manekenke. Naime, sestra Kylie joj je poklonila veliki buket suncokreta. Druga torta je bila jednostavna torta s ružičastim natpisom "Sretan rođendan Kendall", dok je treća bila ukrašena fotografijom iz Kendallinog djetinjstva. Četvrta torta je pak imala natpis: "Twenty Atee" aludirajući na 28. rođendan.

Sudeći po objavljenim fotografijama, rođendan je proslavila sa sestrom Kylie Jenner i prijateljicom Hailey Bieber. Čestitkama na Instagramu se pridružila i majka Kris koja je objavila nekoliko fotografija na kojima je Kendall mala. "Sretan rođendan mojoj lijepoj, ljubaznoj, pametnoj, talentiranoj, kreativnoj kćeri Kenny. Tvoj osmijeh i tvoja energija su toliko zarazni. Ti imaš najveće srce, jako si strastvena i brižna prema drugima. Sjajna si kći, sestra, teta i prijateljica te sam jako sretna što te imam za kćer", napisala je emotivna Kris.

Rođendan je svojoj sestri čestitala i Khloe Kardashian, a na Instagramu je objavila nekoliko fotografija koje Kendall prikazuju od djetinjstva pa sve do odrasle dobi. Objavila je i video nastao prije godinu i pol kada je u showu "The Kardashians" Kendall pokušala izrezati krastavac. Naime, Kendall je u tada došla kod majke Kris u njezinu Calabasasu. Odbila je majčin prijedlog da joj kuhar napravi nešto za jesti i zaključila da si može i sama pripremiti obrok jer rezanje krastavca "nije teško". Kako se pokazalo, njoj nije ni lako.

Obitelj Kardashian ovih dana ima razloga za slavlje. Čini se kako kod je kod njih ‘sezona škopiona‘ itekako slavljenička. Osim Kendall, 5. studenog rođendan slavi i mama obitelji, Kris. A u prvom tjednu studenog, rođendan će slaviti i najnoviji član klana Kardashian-Jenner. Naime, Kourtney Kardashian rodila je sina, prvo zajedničko dijete sa suprugom Travisom Barkerom. Nagađa se kako je Kourtney rodila baš na Kendallin rođendan, 3. studenog.

Linker
27. travanj 2024 02:05