SAN SNOVA

Splitski glumac otkrio da je više puta zaprosio djevojku, ali ga ona ne shvaća ozbiljno

Mladi glumac odmor je proveo u Dalmaciji s djevojkom, a otkrio je što mu je zajedničko s likom kojeg tumači u novoj RTL-ovoj seriji "San snova".

Josipa Brakusa, jednog od naših najtalentiranijih mladih glumaca, ovu jesen imat ćete priliku gledati u novoj RTL-ovoj seriji "San snova". U seriji glumi talentiranog nogometaša Matea Romića s kojim dijeli upravo strast prema nogometu.

Naime, Josip je odmalena vjerni navijač Hajduka, a tijekom studija upravo je igrajući nogomet upoznao studente glumačke akademije što je iz temelja promijenilo njegov život. Filozofski fakultet zamijenio je Akademijom dramske umjetnosti, a danas je član Satiričnog kazališta Kerempuh u Zagrebu.

image
PRIVATNI ALBUM

Svoj godišnji odmor Josip je proveo s djevojkom Karlom u Bristu, na Braču, a naravno neizbježan je bio posjet Poljudu gdje su gledali Hajdukovu utakmicu. Iako su u vezi samo godinu i pol, Josip se često dotakne teme vjenčanja, a kako sam kaže nekoliko ju je puta zaprosio.

"Zaprosio sam ja nju više puta, samo me ne shvaća ozbiljno pa mi kaže: ‘Ajde, ne sramoti se na ulici, molim te...‘", otkrio je glumac.

image
PRIVATNI ALBUM

S djevojkom redovito dijeli sve fotografije sa seta, kako trči po nogometnom terenu što je za njega i privatno vrlo uobičajeno pa kaže kako Karla nije ni primijetila da je riječ o novoj ulozi. „Jedina razlika je što u seriji imam smislene i opeglane odjevne kombinacije što je privatno popriličan pothvat za mene, a Karlu to uvijek nasmije“, rekao je glumac.

Linker
11. travanj 2024 02:54