Nije za pohvalu

Šokantno priznanje: Britney Spears nije znala tko je glazbena legenda s njom na slici

Britney Spears priznala je na Instagramu da nije znala tko je Mick Jagger, kada su se prvi put sreli na dodjeli MTV VMA nagrada 2001. godine.

"Nisam imala pojma s kim razgovaram!!!", napisala je Britney Spears ispod fotografije sebe u društvu Micka Jaggera. Na fotografiji se mogu vidjeti Grammyjem nagrađena pjevačica u crnoj čipkastoj haljini i legendarna rock zvijezda tijekom zajedničkog intervjua.

Iste te večeri Spears je imala nezaboravnu izvedbu svoje pjesme "I‘m a Slave 4 U" koja je uključivala korištenje životinja poput zmija i tigra u kavezu. U intervjuu s Kurtom Loderom prije nastupa, Jagger je rekao da je veliki obožavatelj mlade pjevačice, ističući kako je obradila klasik grupe Rolling Stones iz 1965. (I Can‘t Get No) Satisfaction 2000. godine. "Jako dobro je to odradila", rekao je Jagger o Britneynoj obradi, koja se nalazi na njezinom albumu "Oops!... I Did It Again". Britney se nakon toga Jaggeru zahvalila na lijepim riječima.

Obje zvijezde iskoristile su trenutak da promoviraju albume koji su izašli u to vrijeme. Spears je promovirala svoj album "Britney", koji je izašao 31. listopada 2001., dok je Jagger promovirao svoj album "Goddess in the Doorway", koji je objavljen mjesec dana kasnije.

image
PROFIMEDIA

Mnogima nije jasno zašto Spears sada tvrdi da nije znala da razgovara s Jaggerom budući da je u rujnu 2021. na Instagramu pričala upravo o tom susretu. "Bože... ovo sam ja prije nastupa s @MickJagger prije 20 godina!!!! Ovo je jedna od mojih najdražih haljina koje sam ikad nosila, a jednostavna je crna čipka!!!", napisala je Spears i rekla kako je imala veliku tremu uoči nastupa.

Linker
19. travanj 2024 21:43