PRATI TRENDOVE

Sofia Vergara voli spajati klasiku s modernim komadima

Kolumbijska glumica izgledala je glamurozno kao i uvijek dok se spremala za još jedno snimanje Američkog talenta.

Sofia Vergara za dnevni izlazak odabrala je crni top s volančićima koji je kombinirala sa širokim lanenim bijelim hlačama. Elegantna glumica zapečatila je dnevni outfit sa sunčanim naočalama kornjačinog uzorka i visokim bijelim potpeticama.

Glumica koju najviše pamtimo po humorističnim serijama nosila je veliku šik torbicu Christiana Diora, a njezini modni odabiri gotovo su bez greške!

image

Sofía Vergara u crno bijeloj kombinaciji

THECELEBRITYFINDER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Vergara je u Los Angeles stigla povodom snimanja nove epizode zabavne emisije ‘Američkog talenta‘, a kasnije je pozirala s bivšom njemačkom manekenkom Heidi Klum s kojom dijeli ulogu u stručnog žirija.

image

Sofía Vergara i Heidi Klum na crvenom tepihu emisije ‘Amerika traži talente‘

FS/ADMEDIA/PROFIMEDIA FS/ADMEDIA/PROFIMEDIA

Nedavno je zvijezda serije ‘‘Moderna obitelj‘‘ oduševila brojne obožavatelje objavivši na Instagramu fotografiju iz tinejdžerskih dana u rodnoj Barranquilli. Ovu rođenu Kolumbijku mediji često nazivaju jednom od najljepših holivudskih glumica, a ona ponosna na svoje porijeklo pokazuje da je za njezin izgled zaslužna majka priroda i dobri geni.

U svom privatnom životu u sretnom je braku s glumcem Joeom Manganiellom, s kojim je službene zavjete izmijenila 2015. godine. U braku s bivšim suprugom Joeom Gonzalezom dobila je sina Manola, a 30-godišnjak je osim ljepote, od mame naslijedio i ljubav prema glumi: iza sebe ima nekoliko uloga kao što su one u filmovima "Hot Pursuit" i "White Rabbit", ali mnogima je prvi put zapeo za oko u editorijalu za magazin Paper kojim je lansirao svoju karijeru modela.

Linker
19. travanj 2024 16:55