JOHN NACION/SHUTTERSTOCK
Ipak nije išlo

Sofia Vergara opet je solo: Nakon tri mjeseca veze prekinula s uglednim kirurgom

Poznata kolumbijska glumica, koju ćemo uskoro gledati u Netflixovoj seriji "Griselda", očito nije spremna za ozbiljnu vezu jer je prekinula s kirurgom Justinom Salimanom.

Poznata kolumbijska glumica, koju ćemo uskoro gledati u Netflixovoj seriji "Griselda", očito nije spremna za ozbiljnu vezu jer je prekinula s kirurgom Justinom Salimanom.

Čini se da je 51-godišnja kolumbijska glumica Sofia Vergara još jednom shvatila da joj je bolje samoj. Nakon samo tri mjeseca otkako se počela viđati s uglednim kirurgom Justinom Salimanom njihovoj je vezi došao kraj. Iako se u početku činilo da je njihov odnos poprilično ozbiljan zbog brojnih zajedničkih pojavljivanja u javnosti i da bi mogao potrajati to se nije dogodilo.

Izvor blizak atraktivnoj glumici za Daily Mail je izjavio da Sofia trenutno nije spremna biti u ozbiljnoj vezi i da je upravo to razlog prekida veze sa Salimanom. "Još uvijek postoji iskra između Justina i Sofije, ali ona ipak više uživa biti solo. Čak i ako osjeća nevjerojatnu povezanost s nekim, ona se ne želi s tom osobom skrasiti", istaknuo je izvor.

Mnogi su uvjereni i da glumica nije spremna na ozbiljan odnos jer se tek prije šest mjeseci i službeno razvela od 47-godišnjeg glumca Joea Manganiella s kojim je u braku bila sedam godina, a kao razlog su naveli "nepomirljive razlike".

Izvori bliski glumici tada su tvrdili da joj razvod i nije tako teško pao. "Tužna je što brak s Joeom nije uspio, ali je svejedno sretna jer živi život koji voli", rekao je izvor blizak glumici za People. U međuvremenu, Joe i Sofia krenuli su dalje s ljubavnim životom. Sofia je prvi put snimljena s cijenjenim ortopedom Justinom Salimanom u listopadu 2023. godine na večeri, a Joea su paparazzi snimili u društvu nove djevojke, glumice i voditeljice Caitlin O‘Connor.

Glumica se nakon ljubavnih brodoloma odlučila posvetiti karijeri, a od 25. siječnja 2024. godine moći ćemo je gledati u Netflixovoj seriji po istinitoj priči - "Griselda". Sofia glumi Griseldu Blanco, kolumbijsku narko šeficu, poznatu pod nadimkom "La Dama de la Mafia", a obožavatelji s nestrpljenjem očekuju da vide omiljenu glumicu u potpuno novoj ulozi. Jer ipak, dosad smo je navikli gledali u humorističnim serijama i filmova, među kojima se najviše ističu serija "Moderna obitelj" i film "Vruća potjera".

Linker
27. travanj 2024 07:04