Emily bez razdjeljka

Snimka Lily Collins otkrila kako je zapravo izgledalo njeno rezanje šiški u ‘Emily in Paris‘

Nastavak serije ‘Emily u Parizu‘ donosi značajnu promjenu u izgledu glavne junakinje koja je posegnula za škarama, a rezultat je popravio frizer.

Iako njezin lik, PR agentica Emily Cooper, čijim se odjevnim kombinacijama divimo već tri sezone, ne prestaje otkrivati specifičnosti Pariza u odnosu na život kakav je imala u Americi, iznenadila nas je značajna promjena u njezinom izgledu. Već u prvoj epizodi treće sezone Lily Collins sebi reže šiške!

Stvar je u tome što je njezin lik pod povećanim pritiskom na početku nove sezone Netflixove serije. Pred njom su veliki izbori i na poslu i u ljubavi. Razmišlja o tome treba li ostati sa svojom šeficom iz Chicaga, Madeline ili se pridružiti svojoj šefici Francuskinji, Sylvie, u njenoj novoj marketinškoj agenciji. Emily se uz sve to pita treba li se nadati vezi s nedostupnim Gabrielom koji joj baca dvosmislene mrvice kako bi ju zadržao na "udici" (glumi ga francuski glumac i model Lucas Bravo) ili se zadovoljiti vezom na daljinu s Alfiejem (tu ulogu tumači britanski glumac Lucien Laviscount)?

Pritisak je toliki da glavna junakinja uzima škare i poput slavne francuske spisateljice Colette, reže svoju kosu. Doduše, Emily je skratila šiške, no za glumicu je i to bila velika promjena.

image

Lily Collins s Lucasom Bravom u drugoj sezoni.

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Kako je poslije snimanja te scene izgledalo popravljanje onog što je napravila impulzivnom odlukom, glumica je pokazala u videu na Instagramu. Sjedi u backstageu na setu dok joj frizer slavnih, Gregory Russell, popravlja neuredno skraćene šiške. Nije otkrila je li doista sretna zbog promjene, no pohvalila je trud umjetnika koji se brine o kosi kolegica Anye Taylor-Joy i Kate Hudson i koji je, kako kaže, trasirao novi smjer u životnom putovanju njenog lika. Frizer, pak, ne krije koliko je zadovoljan.

"Nevjerojatno sam sretan što sam odrezao ove šiške," priznao je.

image

Sa suprugom Charliejem McDowellom u New Yorku.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Dakako, na društvenim mrežama povela se rasprava o tome izgleda li Emily bolje bez šiški ili s njima, dok glumica se privikava na "novu ja". Frizer se trudi olakšati joj prijelaznu fazu, dok ne prihvati činjenicu da razdjeljka kakav je prije imala, više nema. I dokle god se pita Gregoryja Russella, neće ga ni biti.

Linker
24. travanj 2024 06:33