CHANDAN KHANNA/ AFP
Drama za dramom

Snimanje kao da je ukleto: Nakon niza katastrofa Jamie Foxx hitno je hospitaliziran

Glumac je za vrijeme snimanja akcijske komedije u Atlanti završio u bolnici, iako njegova obitelj tvrdi da se oporavlja, izvori otkrivaju da je ipak riječ o težem stanju.

Glumac je za vrijeme snimanja akcijske komedije u Atlanti završio u bolnici, iako njegova obitelj tvrdi da se oporavlja, izvori otkrivaju da je ipak riječ o težem stanju.

Jamie Foxx završio je u bolnici nakon što je doživio određene medicinske smetnje, koje za sada nisu otkrivene u javnosti. O hospitalizaciji se oglasila njegova kći Corinne Foxx, koja je obavijestila javnost da je njen otac u bolnici. U izjavi na Instagramu, koju potpisuje glumčeva obitelj, napisali su da je 55-godišnji glumac doživio "medicinske komplikacije" zbog kojih je hospitaliziran. Jamie se trenutno nalazi u Atlanti gdje snima film "Back In Action" s Cameron Diaz.

"Od obitelji Foxx: Htjeli smo podijeliti da je moj otac Jamie Foxx doživio medicinsku komplikaciju jučer. Srećom, zbog brze akcije i odlične njege, već se oporavlja. Znamo koliko ga svi vole i cijenimo vaše molitve. Obitelj moli za privatnost u ovo vrijeme", piše u izjavi. Iako je obitelj poručila da se Jamie oporavlja, izvor upućen u situaciju za TMZ je kazao da je riječ o ozbiljnom problemu. Situacija je toliko ozbiljna da su članovi Jamiejeve obitelji - a neki od njih nisu u istom gradu - dojurili u bolnicu. "Sada komunicira, a to je dobra vijest", kazao je jedan izvor. Za sada je poznato jako malo informacija te nije jasno koje simptome je Foxx imao i zbog čega je odveden u bolnicu.

image

Corrine i Jamie Foxx

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Ukleto snimanje

Foxx je posljednje vrijeme provodio u Atlanti u državi Georgia, gdje snima akcijsku komediju "Back In Action". O filmu se do sada govorilo kao velikom povratničkom projektu njegove kolegice Cameron Diaz, koju je upravo Foxx uspio nagovoriti da se vrati na film. Glumca se navodno nakon ovog filma ponovno planira vratiti u glumačku mirovinu, osobito nakon niza katastrofa koje su se dogodile na ovom filmskom setu.

Najnovija snimanja u Atlanti bila su iznimno stresna za Foxxa i njegove kolege. Navodno je prošlog mjeseca Jamie doživio "potpuni slom" dok se filmsko snimanje odvijalo u Ujedinjenom kraljevstvu. Sve je dovelo do nekoliko otpuštanja, Foxx je navodno izbacio izvršnog producenta, zajedno s dva redatelja, a potjerao je čak i svog vozača.

Kako je pisao The Sun, jedan član ekipe dobio je otkaz jer je bio upetljan u očitu novčanu prevaru glumca tešku 33,000 funti, a ima veze s navodnom prodajom Rolex sata. Kao da to nije bilo dovoljno, prošlog mjeseca cijela produkcija je zaustavljena nakon što je na filmskom setu u Londonu pronađena neaktivirana bomba iz Drugog svjetskog rata.

Linker
27. travanj 2024 13:59