Obiteljski čovjek

Slavni roker čestitao sedmi rođendan svojim blizankama koje su ga konačno prizemljile

Ronnie Wood, slavni basist i gitarist Rolling Stonesa, nakon četvero već odrasle djece i šestero unučadi, pravi tata postao je tek svojim sedmogodišnjim blizankama sa kojima provodi svaki slobodni trenutak.

Legendarni britanski roker, Ronnie Wood, 75-godišnji član slavnih Rolling Stonesa, spada u one muškarce koji je roditeljstvo okusio i u zrelim godinama jer Wood ima šestero djece. S prvom suprugom Krissy Findlay dobio je sina Jesseja, s drugom suprugom Jo Wood ima kćer Leah i sina Tyronea, a posvojio je i njezinog sina Jamieja iz prethodne veze. Rastali su se nakon skoro trideset godina veze jer se Ronnie zaljubio u 19- godišnju šankericu Ekaterinu Ivanovu no ta veza nije potrajala. Nakon turbulentne i medijski eksponirane veze s tinejdžericom zbog koje je završio u zatvoru jer ga je prijavila za obiteljsko nasilje, nakon odvikavanja od alkohola, roker je mir pronašao s filmskom producenticom Sally Humphreys koju je oženio 2012. Par je 30. svibnja 2016. dobio blizanke Gracie Jane i Alice Rose kojima je na društvenim mrežama čestitao veliki sedmi rođendan i objavio fotografije slatkih djevojčica s rođendanskog slavlja.

Uz 31-godina mlađu suprugu i kćeri konačno je pronašao mir, ne pije više od deset godina, rođenje kćeri ga je natjeralo da prestane pušiti iako je prije šest godina obolio od karcinoma pluća, ali operacijom je bolest stavio pod kontrolu.

‘‘Za mene je najljepše vrijeme ono koje provodim sa suprugom i našim blizankama. Kad cure dođu u naš krevet i svi se zajedno ušuškamo - to je moja ideja o raju. Cure su mazne i prekrasne i ja sam izuzetno sretan čovjek.”, rekao je roker o svojim curama prije par godina.

No nisu to jedina mala djeca u njegovoj obitelji. Ronnie Wood ima i šestoro unučadi koja su uzrastom blizu svojih teta.

Linker
20. travanj 2024 00:09