Mandatory Credit: Photo by Castel Franck/ABACA/Shutterstock (13715813g)
Brad Pitt attending the French Premiere of Paramount Pictures movie ‘Babylon‘ held at Le Grand Rex in Paris, France, on January 14, 2023.
Babylon French Premiere - Paris, France - 15 Jan 2023

 CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
"Legenda o jeseni"

Slavni redatelj otkrio: "Bradu ​Pittu titula najseksepilnijeg muškaraca je teško pala"

Redatelj Edward Zwick u svojoj se knjizi osvrnuo na svojih 40 godina karijere, ali i na rad sa slavnim glumcem koji je laskavu titulu najseksi muškarca osvojio čak dva puta - 1995. i 2000. godine.

Redatelj Edward Zwick u svojoj se knjizi osvrnuo na svojih 40 godina karijere, ali i na rad sa slavnim glumcem koji je laskavu titulu najseksi muškarca osvojio čak dva puta - 1995. i 2000. godine.

Redatelj Edward Zwick u svojim memoarima "Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood", koje je objavio Vanity Fair, prisjetio se rada s Bradom Pittom na vesternu iz 1994. "Legenda o jeseni". Nedugo nakon te uloge Brad je proglašen i najseksi muškarcem prema magazinu People. Naime, magazin od 1985. svake godine dodjeljuje laskavu titulu, a Brad ju je osvojio dva puta - 1995. i 2000. godine. "Bio je jako nesretan kada su ga proglasili najseksepilnijem muškarcem godine", napisao je 71-godišnji redatelj.

image
ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Osim što je komentirao titulu koja je dopala talentiranom glumcu, redatelj je također objasnio kako je bilo raditi s Bradom. Naime, Zwick tvrdi kako je Pitt na setu znao biti jako nervozan. "Brad je odrastao okružen ljudima koji su skrivali svoje emocije. Smatram da je roman "Legenda o jeseni" priča o glavnom liku koji je kroz život prošao bezbroj gubitaka. I kako sam govorio Bradu da mora što više pokazivati svoje emocije, to bi se on više opirao", istaknuo je.

image

U filmu "Legenda o jeseni glumio je Tristana Ludlow​a

TRI-STAR/BEDFORD/PANGAEA/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Također je otkrio kako je jednom prilikom došlo do oštre svađe njih dvojice, ispred cijelog filmskog tima. "Ne sjećam se tko je povisio ton. Možda sam to bio i ja, ali kad smo se prestali svađati vidjeli smo da je cijela filmska ekipa otišla", izjavio je 71-godišnjak. Edward je objasnio kako su se nakon svađe ubrzo pomirili. Redatelj je također za slavnog glumca rekao kako je iskrena, izravna osoba s kojom se bilo zabavno družiti.

Tada 31-godišnji Pitt je bio je glavna zvijezda filma "Legenda o jeseni" gdje je utjelovio Tristana Ludlow​a, a na naslovnici People magazina nosio je dugu kosu i kozju bradicu koja je podsjeća na njegov look iz filma. Film je nastao po istoimenom romanu iz 1979. Priča prati Williama Ludlowa (Anthony Hopkins) koji s trojicom sinova - Alfredom, Tristanom i Samuelom živi na ranču.

Braća imaju različit karakter i ideale, ali su uvijek tu jedno za drugo. Tako imamo povučenog i savjesnog Alfreda (Aidan Quinn), Tristiana koji je divljeg duha i Samuela (Henry Thomas) koji je pravo utjelovljenje idealizma s početka 20. stoljeća. Kada se najmlađi Samuel vrati na ranč, oba njegova brata se zaljube u njegovu zaručnicu Susannu (Julia Ormond). No pravi problemi dočekaju obitelj kada ih pogode strahote Prvog svjetskog rata.

Linker
27. travanj 2024 20:17