JESAL/DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
unajmio trenera

Slavni glumac zbog bolesti nije mogao stajati na nogama, a želio je otpratiti kćer do oltara

Višemjesečna borba non- Hodgkinovim limfomom i koronavirusom toliko ga je oslabila da nije mogao stajati na nogama, a silno je svoju miljenicu želio otpratiti do oltara.

Višemjesečna borba non- Hodgkinovim limfomom i koronavirusom toliko ga je oslabila da nije mogao stajati na nogama, a silno je svoju miljenicu želio otpratiti do oltara.

Slavni oskarovac Jeff Bridges nedavno je otkrio kako je morao angažirati osobnog trenera da ga fizički osposobi kako bi mogao otpratiti kćer do oltara. Njemu je naime, krajem 2020. otkriven Non- Hodgkinov limfom, a u siječnju 2021. obolio je od covida zbog čega je pet mjeseci proveo u bolnici i kako je sam rekao, "plesao na rubu života i smrti".

image

Sam je rekao da je plesao na rubu života i smrti

BAUER-GRIFFIN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Vjenčanje njegove kćeri Hayley Roselouise Bridges, zakazano za kolovoz 2021., bilo je sve bliže. Iako se prvo pomirio da neće uspjeti prisustvovati najvažnijem danu u životu njegove kćeri koja se udavala za svog dugogodišnjeg dečka, ipak se odlučio boriti kako bi mogao biti uz nju.

image

Jeff Bridges sa suprugom Susan i kćerima Jesse i Hayley

HNW/PICTURELUX/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

"Mjesec dana prije vjenčanja mogao sam na nogama stajati samo 45 sekundi i disati uz pomoć kisika. A želio sam je silno otpratiti do oltara i učinio sam sve da se to i dogodi. Angažirao sam osobnog trenera i prvi nam je cilj bio da uopće mogu stati na noge. Na kraju ne samo da sam je otpratio do oltara već sam s njom zaplesao i svadbeni ples.I to je bilo sjajno", rekao je slavni glumac koji je ljetos objasnio da je pravo čudo da je ostao živ.

image

Povratnička uloga u seriji "The Old Man"

FX/PLANET/PROFIMEDIA

"Kemoterapija mi je ubila sve obrambene stanice i kada sam dobio covid, moj organizam je zapravo kolabirao. Bio sam blizu smrti i spreman za odlazak na drugi svijet. Ali doktori su mi stalno dolazili i govorili: ‘Jeff moraš se boriti, nema predaje‘", priznao je glumac koji se izborio za zdravlje i danas je sa svojom bolešću u remisiji.

Zdravlje mu je danas dobro, počeo je raditi, pa je već snimio prvu sezonu TV serije ‘‘The Old Man‘‘ koja se prikazuje na FX-u.

Linker
26. travanj 2024 18:45