u bolnici je

Slavni glumac u kritičnom stanju nakon nesreće koja se dogodila dok je čistio snijeg

Kako javljaju strani mediji, 51-godišnja Marvelova zvijezda helikopterom je prevezena u bolnicu nakon što je policija pozvana u njegovu ruralnu vilu u Sierra Nevadi.

Glumac Jeremy Renner u kritičnom je stanju nakon što je ozlijeđen tijekom čišćenja snijega ralicom na svom ranču između Renoa i jezera Tahoe. Kako javljaju strani mediji, 51-godišnja Marvelova zvijezda helikopterom je prevezena u bolnicu nakon što je policija pozvana u njegovu ruralnu vilu u Sierra Nevadi na granici između Kalifornije i Nevade.

Renner je inače zaljubljenik u razne strojeve te je vlasnik nekoliko ralica koje koristi za čišćenje dugog prilaza svom imanju, ali i cesta u njegovom okruženju.

Njegov agent nije otkrio na koji se način ozlijedio, tek je rekao da je riječ o "nesreći tijekom čišćenja snijega". Dodao je da je glumac dobio izvrsnu medicinsku skrb te da je njegova obitelj uz njega.

image

Renner je jedna od Marvelovih zvijezda

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"U kritičnom je stanju, ali je stabilno", dodao je.

Kako se doznaje, u nedjelju ujutro ured šerifa okruga Washoe blizu Rena pozvan je u Rennerovu kuću.

Policijska službenica za javno informiranje Kristin Vietti rekla je da je Renner bio jedini sudionik nesreće, koju trenutno istražuje policija.

Do nesreće je došlo nakon što je oko metar i pola snijega palo tijekom noći između Stare i Nove godine, a deseci ljudi zbog toga su izgubili živote. Renner je još u prosincu upozorio na vremenske neprilike.

image

Zaljubljenik je u razne strojeve

GOTPAP/STARMAX/PROFIMEDIA

"Snježne padaline na jezeru Tahoe nisu šala", napisao je tada na Twitteru.

Njegov dom nalazi se u osamljenom planinskom području, a on je podijelio nekoliko snimki na kojima se vidi kako snijeg prekriva automobile i čak doseže do prozora na prvom katu.

Obožavatelji se sada mole za glumca koji je bio dvostruki kandidat za Oscara, a najpoznatiji je po ulogama Osvetnika Hawkeyea u Marvelovom svemiru, Aarona Crossa u The Bourne Legacy i Williama Brandta u Nemogućoj misiji.

Linker
19. travanj 2024 22:42