SEAN O‘NEILL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
kameleon

Slavni glumac snimljen u neprepoznatljivom izdanju, nema šanse da pogodite tko je to

Zbog uloge u filmu ‘Dream Scenario‘, Nicolas Cage od okorjelog rokera u privatnom izdanju, pretvorio se u razbarušenog profesora kojeg zatekne neplanirana slava.

Zbog uloge u filmu ‘Dream Scenario‘, Nicolas Cage od okorjelog rokera u privatnom izdanju, pretvorio se u razbarušenog profesora kojeg zatekne neplanirana slava.

Slavni američki glumac Nicolas Cage u Torontu snima film, no teško bi ga itko prepoznao osim njegove filmske ekipe. U komediji ‘‘Dream Scenario‘‘ norveškog redatelja i scenariste Kristoffera Borglija igra zapuštenog i neuspješnog profesora koji preko noći postaje slavna osoba nakon što se pojavi u snu svih ljudi na planeti. Ćelavog, sjede brade s debelim naočalama teško bi ga prepoznala i vlastita supruga Riko Shibata, a kamoli slučajni prolaznici.

image

Neprepoznatljivi Nicolas Cage na snimanju filma ‘Dream Scenario‘

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Vjerojatno Cage svoj filmski izgled koristi i u pauzi snimanja da nesmetano prošeta gradom i u miru popije koje piće.

Uz njega u filmu igra i Julianne Nicholson, koja je nedavno osvojila Emmyja za ulogu u filmu Mare Of Easttown kao i Dylan Baker, Kate Berlant, Jennifer Wigmore...

Film se snima u produkciji brzorastuće nezavisne kompanije A24 koja je producirala i film The Whale s Brendanom Fraserom u glavnoj ulozi.

image

Sa suprugom Riko Shibata u rokerskom izdanju

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nicolas Cage početkom rujna postao je otac djevojčice Auguste Francesce koju je dobio u petom braku s japankom Rikom Shibata. Iz prijašnjih veza ima dva sina, a stariji Weston podario mu je i dvoje unučadi. I sada zahvaljujući filmu konačno igleda kao dida, jer je glumac poznat po svom rokerskom izdanju, kaubojskim čizmama, kožnim jaknama i hlačam i neizostavnim kaubojskim šeširima.

Linker
26. travanj 2024 08:07