Nakon 5 godina

Slavni glumac iznenadio najnovijom fizičkom transformacijom: "Izgledaš 20 godina mlađe"

Russell Crowe, koji u vitrini ima brojne filmske nagrade među kojima su Oscar, Zlatni globus i BAFTA, svim se silama pokušava vratiti na stare staze glumačke slave, a sada je svoje pratitelje iznenadio i fizičkom transformacijom zbog nove uloge.

Glumac Russell Crowe, koji je posljednjih nekoliko godina bio neprepoznatljiv zbog svoje duge brade i viška kilograma, odlučio je promijeniti izgled. Ali to nije učinio zbog vlastite volje, već zbog nove uloge. Priopćio je to uz tekst ‘‘Prvo brijanje od 2019.‘‘ i popratnu fotografiju na mreži X, nekadašnjem Twitteru, a odmah su uslijedili i brojni komentari njegovih pratitelja. ‘‘Woow, izgledaš 20 godina mlađe‘‘, ‘‘Izgleda super! Ima lijepo lice koje se krilo iza te guste brade‘‘, samo su neki od komentara.

image

Russell Crowe nakon pet godina odlučio se riješiti svoje guste brade

X

Brada kao ni višak kilograma očito ne smetaju njegovo djevojci Britney Theriot, bivšoj glumici, a danas agentici za nekretnine s kojom je od 2020. jer on je ionako svoj izgled spreman mijenjati samo zbog filmske uloge jer kako tvrde njegovi poznanici, volio bi se vratiti u prvu glumačku ligu iz koje je odabirom čudnih uloga - ispao.

image

Russell Crowe i Britney Theriot

ROM@MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glumac za kojim su nekada uzdisale žene, poprilično je promijenio izgled proteklih godina, a unatoč tome što mu ni karijera nije na razini na kojoj je bila ranije, on i dalje snima film za filmom.Nedavno je izašao i trailer za njegov najnoviji film "Sleeping Dogs", koji se temelji na romanu "The Book of Mirrors" rumunjskog pisca E. O. Chirovicija koji bi u kina trebao stići potkraj ožujka.

Nakon života u Hollywoodu, vratio se u Australiju gdje živi puno opuštenije i bezbrižnije.Crowe nije otkrio koji ga je to novi filmski projekt natjerao da se primi britvice, ali poznato je da ga čekaju dva filma: ‘‘The Beast In Me‘‘ gdje igra MMA borca, te povijesna drama ‘‘Nürnberg‘‘ redatelja Jamesa Vanderbilta u kojoj će igrati nacista Hermanna Göringa.

Russell je također nedavno glumio u trileru ‘‘Land of Bad‘‘ s Liamom i Lukeom Hemsworthom, a uskoro mu izlazi i znanstveno-fantastičnom film ‘‘Kraven the Hunter‘‘.

image

Svijet je osvojio 2000. ulogom u "Gladijatoru" redatelja Ridleya Scotta

JAAP BUITENDIJK/DREAMWORKS/UNIVE
Linker
03. travanj 2024 23:44