teška nesreća

Slavna voditeljica ulovljena u prvom izlasku nakon tragične pogibije bivše partnerice

Ellen DeGeneres i Anne Heche bile su ikone LGBT pokreta na prijelazu stoljeća.

Njih dvije bile su ikone LGBT pokreta na prijelazu stoljeća, razmišljale su i o tome da budu prvi holivudski par koji će ozakoniti svoju vezu civilnim partnerstvom u američkoj saveznoj državi Vermont, a onda se Anne Heche "preobratila" i okrenula vezama s muškarcima.

Zbog toga je prvi izlazak proslavljene komičarke i TV voditljice Ellen DeGeneres (64) dva tjedna nakon smrti Anne Heche od posljedica teške prometne nesreće koju je izazvala pod utjecajem narkotika izazvao iznimno zanimanje javnosti.

image

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Samo dva dana nakon što je urna Anne Heche položena na grobno mjesto na groblju Hollywood Forever u Santa Monici, Ellen DeGeneres je u društvu supruge Portie de Rossi s kojom se vjenčala 2008., izašla na ručak u resoran ‘Tre lune‘ u kalifornijskom gradu Montecitu u blizini Santa Barbare. A već na prvi pogled bilo je jasno da nakon izlaska iz svoje sportske jurilice, električnog porschea taycana nije bila nimalo raspoložena za pozornost prolaznika, a pogotovo fotografa.

image

Ellen DeGeneres obožava sportske modele

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ovo je tužan dan. Šaljem svu svoju ljubav Anneinoj djeci, obitelji i prijateljima", napisala je Ellen DeGeneres u povodi smrti Anne Heche na Twitteru.

Život Ellen DeGeneres obilježile su tragedije: njezina prva djevojka također je kao 20-godišnjakinja smrtno stradala u stravičnoj prometnoj nesreću u New Orleansu.

Linker
25. travanj 2024 08:54