Claudia Schiffer

 OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
omiljena igračka

Slavna ljepotica dobila svoju novu Barbie lutku i to u najdražoj Versace haljini

Nakon što je Mattel nedavno u prodaju pustio poznatu lutku po uzoru na pjevačicu Mariah Carey sada je na tržište stavljena i lutka inspirirana supermodelom iz devedesetih.

Nakon što je Mattel nedavno u prodaju pustio poznatu lutku po uzoru na pjevačicu Mariah Carey sada je na tržište stavljena i lutka inspirirana supermodelom iz devedesetih.

Barbie lutka po uzoru na Claudiju Schiffer puštena je u prodaju. Lutka izrađena po uzoru na poznatu 53-godišnju manekenku odjevena je u svjetloplavu Versace haljinu koju je nosila na reviji 1994. godine. Spomenutu lutku lansirao je brend Mattel, a može se nabaviti online po cijeni od otprilike 78 eura.

"Drago mi je što mogu najaviti jednu od prvih originalnih lutki iz 90-ih. Bilo mi je sjajno raditi s Mattelom na izradi Barbie lutke koja je nastala u mom najdražem Versace looku", napisala je poznata manekenka na Instagram profilu.

Schiffer se počela baviti modelingom sa 17 godina, a slavu je stekla u devedesetima noseći revije brojnih poznatih brendova visoke mode. Inače, Mattel je do sada napravio tri Barbie lutke po uzoru na slavnu manekenku.

Prvu lutku dobila je za proslavu tridesetogodišnje karijere 2017. godine, a riječ je o Barbie lutki odjevenoj u zlatnu Versace haljinu koju je nosila na snimanju 1994. godine za talijansko izdanje Voguea. Tri godine kasnije, za njezin jubilarni pedeseti rođendan Barbie se udružio s kreativnim direktorom Balmaina, Oliverom Rousteingom i kreativnom direktoricom Versacea, Donatellom Versace kako bi napravili novi look za Barbie lutku.

Osim Schiffer, poznata pjevačica Mariah Carey je također dobila svoju lutku povodom ovogodišnjih blagdana, koja se rasprodala u svega nekoliko sati nakon što je puštena u prodaju, a njezina cijena je sedamdesetak eura. Lutka se zove "Barbie x Mariah Carey Holiday Celebration Doll", a odjevena je u crvenu haljinu koja je inspirirana njezinim outfitom iz spota popularne pjesme "All I Want for Christmas is You".

Lutka se u međuvremenu pojavila i na stranicama kao što su eBay i Amazon, a na njemačkom Amazonu lutka cijena joj je 109 eura.

Linker
27. travanj 2024 11:35