POKAZALA PRSTEN

Slavna komičarka zaručila se nakon samo sedam mjeseci veze

Rebel Wilson i poduzetnica Ramona na Noć vještica su se pohvalile prijateljima da su zaručene. Do ‘velikog pitanja‘ navodno je došlo prije nekoliko tjedana, a obje nose dijamantno zaručničko prstenje.

Komičarka Rebel Wilson i njezina djevojka Ramona Agruma zaručile su se nakon samo sedam mjeseci veze, doznaje Page Six. Australska zvijezda i njezina odabranica navodno su se pohvalile zarukama na zabavi za Noć vještica, a izvori kažu kako nisu mogle sakriti oduševljenje.

“Ljubile su se u kutu i svima govorile koliko su uzbuđene što su se zaručile”, rekao je uzvanik zabave koju je organizirao proizvođač tekile Casamigos.

image

Za Noć vještica su se maskirale u blizanke iz filma ‘Isijavanje‘

TPG/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA TPG/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Izvori su ispričali kako je do "velikog pitanja" došlo prije nekoliko tjedana, a dijamantno zaručničko prstenje nose i Rebel i Ramona.

Wilson se u veljači 2021. prekinula vezu s Jacobom Buschom, nasljednikom Budweisera, a godinu dana kasnije počela je izlaziti s poduzetnicom Ramonom. Agruma ima svoju modnu liniju Lemon Ve Lemon koja je popularna u njezinoj rodnoj Latviji, a prodaje sportsku odjeću od održivih materijala.

image

Rebel i Ramona na teniskom meču

USA TODAY NETWORK DDP USA/PROFIMEDIA

Ovo je prva javna istospolna veza australske komičarke, a o svojoj je seksualnoj orijentaciji progovorila u lipnju na svom Instagram profilu.

"Mislila sam da tražim Disneyevog princa... ali možda mi je sve ovo vrijeme stvarno trebala Disneyjeva princeza.", napisala je tada.

Ubrzo nakon što su potvrdile da su u vezi, Rebel i Ramona otišle su na romantično putovanje po Europi, a posjetile su Italiju, Island i Tursku. Nedavno su pokrenule zajedničku liniju odjeće R&R Club, koja uključuje skupocjene trenirke nalik onima Ramoninog brenda.

Linker
24. travanj 2024 20:56