zadobila opekline

Slavna glumica u teškom stanju nakon prometne nesreće, njezin auto je u potpunosti izgorio

Anne Heche je navodno bila pod utjecajem alkohola, no to je moguće utvrditi kad bude van životne opasnosti.

Američka glumica i redateljica Anne Heche doživjela je tešku prometnu nesreću u petak 5. kolovoza u Los Angelesu. Bivša djevojka televizijske zvijezde Ellen DeGeneres hitno je prevezena u bolnicu, a kako navode strani mediji, zadobila je teške opekline i odmah je intubirana.

image

Glumica Anne Heche u svom plavom Mini Cooperu.

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, Anne se svojim Mini Cooperom u petak ujutro zabila u garažu u naselju Mar Vista u predgrađu Los Angelesa. Slučajni prolaznici htjeli su pomoći Anne da izađe iz auta, no ona navodno pobjegla s mjesta nesreće te se potom zabila u drugu kuću gdje se njezin automobil zapalio.

Kako navodi Page Six, postoji mogućnost da je Anne bila pod utjecajem alkohola jer je prema navodima svjedoka imala bocu alkoholnog pića u automobilu. Međutim, to će tek naknadno biti utvrđeno kad glumica bude van životne opasnosti.

image

Mini Cooper je u potpunosti izgorio.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Snimke iz zraka pokazuju da je njezin automobil potpuno izgorio, a požar je zahvatio i kuću u koju se zabila. Srećom, vlasnica kuće nije ozlijeđena.

Heche je ranije otvoreno progovorila o borbi s alkoholom i drogama. "Pila sam, pušila, uzimala droge, seksala se. Učinila sam sve što sam mogla kako bih maknula sramotu iz svog života", rekla je glumica 2001. za ABC News, dodajući da je sve to rezultat njezinog bolnog djetinjstva kada ju je otac Donald Heche seksualno zlostavljao.

image

Kuća u koju se Heche zabila automobilom.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Nisam luda. Ali to je lud život. Odgojena sam u ludoj obitelji i trebala je 31 godina da izbacim to ludilo iz mene", ispričala je Heche.

Linker
25. travanj 2024 00:54